Reacția de uluire a lui Piero Ferrari când a văzut în fața unui restaurant din București trei Ferrari și trei Lamborghini

Piero Ferrari este proprietarul companiei care produce celebrele mașini sport de lux și este căsătorit cu românca Romina Gingașu. A venit în țara noastră de câteva ori, iar la prima sa vizită a avut parte de un șoc. Romina Gingașu a vorbit într-un interviu recent la Digi 24 despre lumea bogată din România și ce reacție a avut Piro Ferrari când în fața unui restaurant din București a văzut parcate șase mașini de lux: trei Ferrari și trei Lamborghini.

4 romina gingasu piero lardi ferrari jpg jpeg

„Nu îmi place”

Invitată la emisiunea „În fața ta” de la Digi 24, Romina Gingașu a vorbit despre lumea bogaților din România. A spus că nu îi place și că i se pare „puțin falsă”. Soția miliardarului are în România mai multe afaceri în domeniul imobiliar.

„Nu îmi place. Personal, mie nu îmi place și ei știu asta (râde). Mi se pare o lume puțin falsă, în care vorbesc despre chestii care uneori nu își au sensul și nu vorbesc despre chestii reale. Nu prea sunt la curent cu lucrurile internaționale, iar atunci când vin eu, le pare că vorbesc ceva nou și wow. (Ce se vorbește la o masă a miliardarilor români?) În primul rând, politică. (Ei fac politică?) Nu știu, dar opinii se împart. (Ei vorbesc așa, ca noi toți.) Da. Și nu se vorbește niciodată despre bani. Bine, asta e ok. Dar despre unul și despre altul, întotdeauna”, a mărturisit românca.

Piero Ferrari, șocat de cum își afișează românii bogăția

Miliardarul italian a fost uluit la prima sa vizită în România. Romina Gingașu a dezvăluit ce reacție a avut soțul ei când, în fața unui restaurant de lux a văzut șase mașini extrem de scumpe, trei dintre ele Ferrari.

„Nu este ok (ca bogăția să fie afișată - n.n.) Chiar râdeam cu Piero când am venit prima dată cu el în România și eram în fața unui restaurant de pe șoseaua Nordului. Erau în fața restaurantului trei Ferrari și trei Lamborghini. Piero a zis că dacă era așa ceva în Italia, venea Guardia di Finanza ( institutie din Italia responsabilă cu combaterea criminalității financiare și a contrabandei -n.n.) și îi aresta pe toți. Așa ceva nu vezi în Italia. Practic nu vezi, poate doar la Monaco...”, a povestit Romina Gingașu.

Dar oamenii care aveau mașinile acelea chiar sunt bogați, sau vor să arate că sunt bogați?, a fost întrebată de moderatori.

„Sincer, eu am cunoscut foarte mulți milionari în România care au milioane pe credit. Milionul (de euro - n.n.) se face foarte greu. Și jumătate de milion... Nu toți sunt milionari, nu sunt deloc, puțini sunt, foarte puțini și care au și un business sustenabil”, a spus Romina Gingașu, adăugând că este important ca o companie să fie transparentă și să existe o corectitudine în gestionarea afacerilor.

image
image
image
image
image
image
Caligula, cel mai nebun împărat din istorie jpeg
Frauda la casele de pariuri 1 jpg
afacere florarescu facebook jpg
ninsoare jpeg
man at supermarket jpg
tanara din indonezia jpg
iaurt grecesc
cutremur ialomita slobozia 2 noiembrie 2023 18867841 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net