3 ceaiuri care ne curăţă sângele

Ultima actualizare:

Pentru ca organismul să fie sănătos, sângele trebuie să alimenteze organele cu substanţe nutritive şi oxigen. Dacă este plin de toxine şi se îngroaşă, acesta nu mai poate să-şi îndeplinească rolul. Află din revista “Click! pentru femei” cum să-l purifici periodic folosind preparate naturiste!

Ceaiul de urzic. Surse importante de vitamine, A, B2, C, K, şi minerale, fier, zinc, siliciu, urzicile subţiază sângele. Aceste plante ajută la eliminarea toxinelor din corp şi sunt ideale în perioadele stresante, când corpul depune mai mult efort decât în mod normal. Cum în sezonul rece sunt mai greu de găsit aceste plante, poţi să beneficiezi de proprietăţile lor dacă bei ceai de urzici. Amestecă două linguriţe de plantă uscată cu 250 ml de apă clocotită, acoperă şi lasă 10 minute la infuzat. Strecoară şi bea ceaiul cu înghiţituri mici, câte trei căni pe zi, în cure de câte două săptămâni. 

Ceaiul de brusture. Rădăcina de brusture a fost considerată secole de-a rândul cel mai puternic leac pentru curăţarea sângelui. Ceaiul care se prepară din această plantă ajută la detoxificarea sângelui şi a întregului corp, pentru că neutralizează radicalii liberi şi împiedică toxinele să se instaleze în organism. Remediul este de folos în special persoanelor cu un nivel ridicat al colesterolului “rău” şi trigliceridelor, hipertensivilor şi celor care au probleme cu greutatea. Pune o linguriţă de plantă uscată într-un ibric, apoi toarnă 300 ml de apă caldă şi lasă să fiarbă cinci minute. Bea câte o cană, de două ori pe zi, cel puţin o săptămână pe lună.  

Ceaiul de soc. Dacă ţii o cură de detoxifiere pentru a regla funcţiile ficatului şi ca să îmbunătăţeşti circulaţia sângelui, bea zilnic, în special dimineaţa, câte o cană cu ceai de soc. Previne apariţia bolilor cardiovasculare şi elimină toxinele şi celelalte substanţe care afectează organele. Toarnă un litru de apă clocotită peste şase linguri de plantă uscată şi lasă 10 minute să infuzeze. Strecoară şi bea ceaiul neîndulcit, cu înghiţituri mici.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net