5 metode să-ți îmbunătățești starea de sănătate doar prin felul în care respiri

Ultima actualizare:

    Felul în care respiri îți poate îmbunătăți semnificativ starea de sănătatefoto: Shutterstock
Felul în care respiri îți poate îmbunătăți semnificativ starea de sănătatefoto: Shutterstock

Afecțiuni precum diabetul, astmul, bolile cardiovasculare, anxietatea și depresia fac ravagii în lumea modernă. Și, în timp ce sistemele de sănătate cheltuie miliarde pentru tratarea acestor probleme, jurnalistul american James Nestor atrage atenția în cartea Respirația. O nouă știință a unei arte pierdute că fiecare persoană are la îndemână o modalitate firească, 100% gratuită, de a preveni astfel de probleme: modul cum inspiră și expiră aerul din piept.

Publicată de Lifestyle Publishing, Respirația. O nouă știință a unei arte pierdute a stat 18 săptămâni în top bestseller New York Times și este în curs de traducere în 30 de țări. Cu o documentare foarte bogată, îmbinând cercetări de ultimă oră cu practici ale medicinei orientale și studii de caz – incluzând și experiementele realizate pe el însuși - jurnalistul american a studiat problema respirației timp de 10 ani. Iar concluzia la care a ajuns este aceeași ca a celebrului medic Andrew Weil: „Dacă ar trebui să ofer un singur sfat pentru o viață mai sănătoasă, acela ar fi să învățăm să respirăm corect”.

Iată 5 metode de îmbunătățire a sănătății doar prin reglarea tiparului de respirație

La finalul cărții Respirația: noua ştiinţă a unei arte pierdute, James Nestor oferă cititorilor un ghid de tehnici de respirație care au ca scop îmbunătățirea funcției pulmonare, reducerea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, obținerea relaxării, oxigenarea mai bună a țesuturilor, relaxarea musculaturii, creșterea calității somnului și multe altele.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net