7 băuturi detoxifiante care te ajută să scapi de grasimea de pe abdomen

Ultima actualizare:

    Și ceaiul ajută la detoxifierea organismuluiFOTO: Unsplash.com
Și ceaiul ajută la detoxifierea organismuluiFOTO: Unsplash.com

Ai burtă și nu mai știi cum să scapi de colăceii de grăsime? Ai încercat cu sute de exerciții pentru abdomen, poate ții și regim alimentar, însă nimic din ceea ce faci pare să nu funcționeze. Iată câteva propuneri de băuturi detox care ajută la arderea grăsimilor, acolo unde își dorești cel mai mult.

Detoxul este un trend de ceva vreme, în circuitul de fitness. Și pe bună dreptate. Lumea, puternic urbanizăată și din ce în ce mai toxică în care trăim ne afectează tot mai mult sănătatea. Corpul uman are multe căi naturale de a se detoxifia, prin sudoare, ficat, urină, etc, expunerea la metale grele, conservanți și pesticide a dus consumul mediu de toxine de către ființe umane la un nivel istoric. Astfel, este necesar să se facă anumite modificări în dietă pentru a ajuta organismul în procesul de detoxifiere.

Cele 7 băuturi detoxifiante care topesc grăsimea de pe burtă

După cum sugerează și numele, detoxifierea este un proces care ajută organele vitale să se curețe.  Iar băuturile detoxifiante câștigă rapid recunoaștere pentru prevenirea supraîncărcării toxice și a problemelor majore de sănătate, se arată într-un articol publicat pe site-ul food.ndtv.com. Dacă aportul toxic nu este restrâns, se poate manifesta în diferite probleme, cum ar fi balonare, gaze, dureri de cap, constipație, dureri de cap, oboseală, greață și probleme ale pielii. Un consum regulat al acestor băuturi simple de detoxifiere poate ajuta la scăderea în greutate, poate stimula metabolismul, poate acționa ca un agent laxativ incredibil și ajută la digestie. Băuturile de detoxifiere ajută, de asemenea, la o funcționare mai lină a ficatului, la un somn mai bun și la îmbunătățirea părului și a pielii.

1. Suc din portocale, morcov și ghimbir. Portocalele sunt bogate în axiosidanți și vitamina C. Morcovii conțin beta-caroten și fibre care ajută la pierderea în greutate și digestie. Ghimbirul este un remediu cunoscut pentru digestie, balonare, crampe stomacale și are proprietăți anti-inflamatorii.

2. Limonadă cu lămâie și mentă. Nu prea aveți nevoie de un motiv pentru a savura un pahar de limonadă. În aceste zile toride este un mijloc de a ne răcori și de a ne lua energie. Însă nu trebuie să fie caniculă să alegem o astfel de băutură pentru a ne hidrata.

3. Băutură detoxifiantă de castraveți, lămâie și mentă. Încă o încântare estivală, un alt motiv de bucurie! Menta este considerată în mod tradițional ca fiind cele mai bune ingrediente pentru calmarea stomacului iritat. Această plantă îmbunătățește, de asemenea, fluxul de bilă prin stomac accelerând procesul de digestie. Această băutură este bună atât pentru a ne răcori cât și pentru a ne elibera de supraîncărcarea toxică.

4. Suc de rodie și sfeclă roșie. Cele două sunt recunoscute pentru proprietățile de detoxifiere,iar dacă adăugați și suc proaspăt de aloe vera este un pus pentru sistemul imunitar.

5. Ceai de ghimbir cu lămâie și miere. Această băutură este folosită de obicei pentru a trata durerile de gât și frigul. Dar preparatul oferă mai multe beneficii decât credeai. Chiar topește kilogramele în plus.

6. Apă de cocos cu lămâie și mentă. Această băutura va curăța toxinele din ficat, tractul intestinal și vă va lăsa să vă simțiți mai ușori și mai proaspeți.

7. Ceai infuzat cu fructe. Un amestec rafinat de ceai care combină fructe de padure, afine, ghimbir, portocale și frunze de mentă cu ceai de mușețel.

Orice băutură ai alege, pentru că este foarte cald, medicii recomandă consumul acesteia la temperatura camerei, cu înghițituri mici.

Citește și:Bianca Drăgușanu nu mai ține diete, dar evită două alimente pe care le numește "droguri": "Le găsești în orice"

Ananasul, un fruct de mare ajutor în sănătate și diete

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net