A pus câteva frunze de varză pe picioarele umflate și a dormit așa. Ce s-a întâmplat dimineață, te va face să încerci și tu

Ultima actualizare:

Dacă vei pune câteva frunze de varză pe picioarele umflate și vei dormi așa, ceea ce se va întâmpla în dimineața următoare, te va face să vrei să reîncerci acest remediu naturist de fiecare dată când te vei lovi de anumite probleme. Frunzele proaspete de varză atrag bolile ca un magnet din corpul uman. Iată ce poți vindeca cu acest remediu natural și atât de ieftin.

Frunzele proaspete de varză sunt un excelent remediu în diverse afecțiuni. Foto: Click.
Frunzele proaspete de varză sunt un excelent remediu în diverse afecțiuni. Foto: Click.

Remediu pentru picioarele umflate

De data aceasta, vom vorbi despre frunzele de varză pentru uz extern. Mai exact, cum ne pot ajuta frunzele de varză când avem picioarele umflate de la diverse leziuni. Dacă v-ați rănit la mână sau la picior și locul a început să se umfle, puneți câteva frunze de varză pe locul respectiv, înfășurați apoi cu un bandaj sau o eșarfă și întindeți-vă liniștiți. Puteți face acceași procedură și dacă v-ați luxat glezna. Cel mai bine este să o țineți ca o compresă toată noaptea pentru a acționa. În dimineața următoare, frunzele de varză vor fi palide deoarece sucurile sale sunt absorbite de piele. 

Pot ameliora durerile de cap severe 

Varza este bogată în vitaminele C și K, folat, potasiu, calciu, magneziu, fosfor și fier. Aceste ingrediente acționează împreună și pot preveni durerea de cap cauzată de o carență nutritivă, în special cefaleea. Dacă aveți o durere de cap severă, este probabil un semn că aveți probleme cu ochii, de aceea trebuie să faceți un control la un oftalmolog. Dacă durerea de cap nu se datorează ochilor și este cauzată de stres și oboseală, puteți face o compresă din frunzele de varză proaspete. Aplicați frunzele de varză pe tâmple și în vârful capului. Este necesar să vă puneți o pălărie sau o eșarfă pentru a ține frunzele de varză.

Te scapă de durerile asociate cu alăptarea

Puteți pune frunzele proaspete de varză în sutien, pentru a ameliora durerile din piept. Sunt bune și pentru durerile asociate cu alăptarea.  Centrul Internațional al Hrănirii la Sân din SUA recomandă mamelor utilizarea verzei pentru diminuarea angorjării sânilor și reglarea volumului de lapte. Se strivesc frunze verzi de varză crudă cu ajutorul unui sucitor, pentru a lua mai ușor forma sânului. Se lasă 20 minute pe sân, de două ori pe zi, între alăptări sau extrageri ale laptelui cu pompa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net