Ce proprietăți are pasta de dinți cu manuka și propolis

#Best buys
image

FOTO: slavoljubovski/Pixabay.com

În ultimii ani, tot mai mulți dintre noi am început să fim foarte atenți la ingredientele din produsele pe care le folosim. Sunt tot felul de studii cu privire la diverse ingrediente care consumate în exces ar putea dăuna, pe termen lung, organismului. Pasta de dinți, de exemplu, este unul dintre produsele pe care le folosim cel puțin de două ori pe zi și tot mai mulți caută alternative mai sănătoase, cum sunt cele naturiste. În acest articol vă prezentăm pasta de dinți cu miere de Manuka fără fluor.  

Este vorba despre un produs cu ingrediente prietenoase perfect pentru sănătatea dinților și cavității bucale, dar și a întregului organism. Nu conține coloranți artificiali, fluor, îndulcitori artificiali sau conservanți. 

Pasta de dinți cu miere de Manuka. Principalul ingredient face minuni pentru organism

De ce mierea de Manuka este printre ingrediente? Această miere provine din florile arborelui de Manuka, originar din Noua Zeelandă. Mierea de Manuka are calități terapeutice și ajuta la tratarea mai multor infecții cu microorganisme bacteriene sau fungice. Mai mult, mierea simplă de Manuka, consumată ca produs separat, este eficientă și în tratarea unor probleme gastrice și are substanțe nutritive care întăresc sistemul imunitar și ameliorează simptomele în cazul unor infecții respiratorii. Datorită proprietăților nutritive, se poate folosi și în cosmetică, pentru măști de față sau de păr. 

Este folosită și în tratarea acneei sau în cazul unor eczeme. Cercetările au arătat că mierea de Manuka este capabilă să curățe porii pielii și oprește dezvoltarea bacteriilor care dăunează organismului. 

Diverse cercetări au arătat că pasta de dinți care are ingredient mierea de Manuka are ca beneficii stoparea dezvoltării bacteriilor orale. De asemenea, alte studii au demonstrat faptul că împiedică depunerea tartrului pe dinți și că poate fi un remediu natural pentru gingivită. 

Pasta de dinți cu miere de Manuka curăță și protejează

În ceea ce privește proprietățile pentru zona bucală, mierea de Manuka ar mai fi recunoscută și pentru proprietățile antibacteriene și anti-inflamatoare. Se folosește, de exemplu pentru a trata aftele bucale. Prin urmare, pasta de dinți cu miere de Manuka curăță și protejează întreaga cavitate bucală. 

image

Pasta de dinți cu miere de Manuka nu are nevoie de condiții speciale de păstrare. Trebuie ținută departe de lumina soarelui, la un loc răcoros și uscat cu o temperatură de până la 25 de grade Celsius. 

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre pasta de dinți cu miere de Manuka și fără fluor precum și o ofertă de preț trebuie să intrați - LA ACEST LINK

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net