Ce propriet─â╚Ťi are pasta de din╚Ťi cu manuka ╚Öi propolis

#Best buys
image

FOTO: slavoljubovski/Pixabay.com

├Än ultimii ani, tot mai mul╚Ťi dintre noi am ├«nceput s─â fim foarte aten╚Ťi la ingredientele din produsele pe care le folosim. Sunt tot felul de studii cu privire la diverse ingrediente care consumate ├«n exces ar putea d─âuna, pe termen lung, organismului. Pasta de din╚Ťi, de exemplu, este unul dintre produsele pe care le folosim cel pu╚Ťin de dou─â ori pe zi ╚Öi tot mai mul╚Ťi caut─â alternative mai s─ân─âtoase, cum sunt cele naturiste. ├Än acest articol v─â prezent─âm pasta de din╚Ťi cu miere de Manuka f─âr─â fluor.  

Este vorba despre un produs cu ingrediente prietenoase perfect pentru s─ân─âtatea din╚Ťilor ╚Öi cavit─â╚Ťii bucale, dar ╚Öi a ├«ntregului organism. Nu con╚Ťine coloran╚Ťi artificiali, fluor, ├«ndulcitori artificiali sau conservan╚Ťi. 

Pasta de din╚Ťi cu miere de Manuka. Principalul ingredient face minuni pentru organism

De ce mierea de Manuka este printre ingrediente? Aceast─â miere provine din florile arborelui de Manuka, originar din Noua Zeeland─â. Mierea de Manuka are calit─â╚Ťi terapeutice ╚Öi ajuta la tratarea mai multor infec╚Ťii cu microorganisme bacteriene sau fungice. Mai mult, mierea simpl─â de Manuka, consumat─â ca produs separat, este eficient─â ╚Öi ├«n tratarea unor probleme gastrice ╚Öi are substan╚Ťe nutritive care ├«nt─âresc sistemul imunitar ╚Öi amelioreaz─â simptomele ├«n cazul unor infec╚Ťii respiratorii. Datorit─â propriet─â╚Ťilor nutritive, se poate folosi ╚Öi ├«n cosmetic─â, pentru m─â╚Öti de fa╚Ť─â sau de p─âr. 

Este folosit─â ╚Öi ├«n tratarea acneei sau ├«n cazul unor eczeme. Cercet─ârile au ar─âtat c─â mierea de Manuka este capabil─â s─â cur─â╚Ťe porii pielii ╚Öi opre╚Öte dezvoltarea bacteriilor care d─âuneaz─â organismului. 

Diverse cercet─âri au ar─âtat c─â pasta de din╚Ťi care are ingredient mierea de Manuka are ca beneficii stoparea dezvolt─ârii bacteriilor orale. De asemenea, alte studii au demonstrat faptul c─â ├«mpiedic─â depunerea tartrului pe din╚Ťi ╚Öi c─â poate fi un remediu natural pentru gingivit─â. 

Pasta de din╚Ťi cu miere de Manuka cur─â╚Ť─â ╚Öi protejeaz─â

├Än ceea ce prive╚Öte propriet─â╚Ťile pentru zona bucal─â, mierea de Manuka ar mai fi recunoscut─â ╚Öi pentru propriet─â╚Ťile antibacteriene ╚Öi anti-inflamatoare. Se folose╚Öte, de exemplu pentru a trata aftele bucale. Prin urmare, pasta de din╚Ťi cu miere de Manuka cur─â╚Ť─â ╚Öi protejeaz─â ├«ntreaga cavitate bucal─â. 

image

Pasta de din╚Ťi cu miere de Manuka nu are nevoie de condi╚Ťii speciale de p─âstrare. Trebuie ╚Ťinut─â departe de lumina soarelui, la un loc r─âcoros ╚Öi uscat cu o temperatur─â de p├ón─â la 25 de grade Celsius. 

Dac─â dori╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe detalii despre pasta de din╚Ťi cu miere de Manuka ╚Öi f─âr─â fluor precum ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť trebuie s─â intra╚Ťi - LA ACEST LINK

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
silviu silvius prigoana jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg