Cele 5 mari beneficii ale aromaterapiei cu lumânări parfumate

Ultima actualizare:

Aromaterapia este o practică folosită pentru a îmbunătăți sănătatea psihică și fizică, iar experții fac acest lucru combinând într-un mod iscusit diverse uleiuri esențiale. 

Există mai multe forme de aromaterapie, cele mai plăcute presupunând și lungi și liniștitoare ședințe de masaj. Folosirea lumânărilor parfumate este și ea pe lista de practici specifice, fiind o altă formă extrem de prietenoasă de aromaterapie. 

Despre aromaterapie s-au scris nenumărate articole și cărți, în care au fost explicate diverse beneficii observate ale acestor practici. 

Prima este creșterea capacității de memorare și vorbim atât de memoria pe termen scurt, cât și de cea pe termen lung. Salvia este printre uleiurile esențiale cele mai eficiente în acest sens, iar combinația cu sare de mare propusă de producătorii români de lumânări parfumate Reia este una extrem de interesantă. Aflați mai multe mai jos. 

Aromaterapia este folosită și pentru persoanele care se simt mereu fără energie. Iasomia și rozmarinul, alături de cuișoare, sunt ingrediente de bază pentru creșterea nivelului de energie. O lumânare cu iasomie și multe alte arome interesante găsiți mai jos.

Cei care întâmpină deseori probleme legate de durerile de cap pot încerca arome ca menta sau santalul, alături de cocos, rozmarin sau eucalipt. 

Aromaterapia cu lumânări parfumate are și un puternic efect de relaxare și rezolvă unele probleme legate de somn. În acest sens, încercați arome ca iasomia, ylang ylang sau lavanda, cum sunt cele din lumânarea de mai jos. 

Mirosul joacă un rol important în diminuarea efectelor depresiei. Astfel, pentru cei care vor să încerce și aromaterapia în această situație, trebuie spus că arome ca menta, bergamota sau iasomia sunt indicate. 

Înainte de a încheia, trebuie să adăugăm un detaliu important. Nu folosiți lumânări din parafină și alegeți-le în schimb pe cele din ceară 100% naturală de soia și fitil de bumbac organic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net