Dieta cu lămâie te va ajuta să strălucești de Revelion. Slăbești 5 kg în timp record

Se apropie cu pași repezi Noaptea de Revelion. Cu siguranță, visezi să porți o ținută care să întoarcă priviri. Dar ce faci cu aceste câteva kg nedorite care îți scoate în evidență perfecțiunile? E timpul să scapi de ele și noi îți recomanăm o metodă extrem de ușoară: dieta cu lămâie.

Dieta cu lămâie te scapă de 5 kg rapid. Foto: arhiva.
Dieta cu lămâie te scapă de 5 kg rapid. Foto: arhiva.

Lămâia este unul dintre cele mai consumate citrice. Ne ajută să dăm o altă aromă alimentelor și le folosim și în smoothie-uri și limonade. Este bogat în vitamina C, deși principalul său beneficiu se află în altă parte: te ajută să scapi de kilogramele nedorite. Prin urmare, consumând acest fruct într-o dietă sănătoasă, putem slăbi în scurt timp.

Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugăm lămâie în alimentația noastră de dimineața până seara, ajutând astfel la arderea grăsimilor datorită proprietăților acestui fruct. Pe lângă pierderea în greutate, va facilita digestia, va promova eliminarea toxinelor și va acționa ca un diuretic natural. Pentru un rezultat rapid și eficient, vă sugerăm să completați dieta cu exerciții fizice și hidratare eficientă.

Care este dieta cu lămâie care te va ajuta să slăbești în timp record?

Pentru început, se recomandă consumul de lămâie pe stomacul gol. Puteți stoarce sucul într-o ceașcă și puteți adăuga apă caldă pentru a bea. În timp ce, când mănânci, poți adăuga fructe în mâncare, condimentând-o. Alimentele trebuie să fie sărace în calorii și fără grăsimi. Puteți combina și cu ulei de măsline, scriu cei de la terra.com.mx.

După-amiaza, puteți bea o infuzie cu lămâie pentru a pierde în greutate. Vă recomandăm să o serviți cu ghimbir pentru a-i spori proprietățile antiinflamatorii și pentru a arde mai ușor grăsimile. Dacă bei infuzia dulce, poți adăuga miere sau ștevie.

În plus, pe tot parcursul zilei, hidratarea va fi crucială. Prin urmare, pe lângă dietă, ar trebui să bei trei litri de apă pe zi, combinată cu lămâie. Trebuie să adaugi câteva picături de lămâie în sticla ta de apă și să o bei tot timpul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
plata impozit 2020 2 jpeg
GORGHIU jpg
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net