În ce parte a zilei ar trebui să consumăm, de fapt, carnea. Dacă respecți această regulă vei scăpa de kilogramele în plus

Ultima actualizare:

Specialiștii au fost dintotdeauna de părere că organismul nostru are de suferit dacă nu consumăm carne. Cu toate acestea, știai că există o anumită oră la care ar trebui să o mănânci? Dacă respecți această regulă, poți spune adio kilogramelor în plus!

La ce oră trebuie să consumăm carnea / Sursă foto: Pixabay
La ce oră trebuie să consumăm carnea / Sursă foto: Pixabay

Carnea trebuie consumată înainte de culcare

Carnea reprezintă un produs care are mai multe beneficii pentru sănătate. Potrivit unor studii, acest aliment oferă senzația de sațietate prin stimularea eliberării hormonilor de sațietate. Peptida YY (PPY) și colecistochinina (CCK) sunt cei doi hormoni care îți dau senzația că ai mâncat îndeajuns. Aceștia previn acumularea de calorii și elimină grăsimea de pe abdomen, în special.

 Experții în domeniul sănătății susțin că proteinele ar trebui să fie consumate înainte de a merge la somn, deoarece ajută la recuperarea după un antrenament fizic, favorizează întărirea masei musculare, iar a doua zi te trezești cu o doză considerabilă de energie. De asemenea, trebuie să rețineți că proteinele sunt foarte importante dacă mergeți regulat la sala de fitness. Totuși, nu ar trebui să abuzăm de ele, ci să le consumăm cu atenție, astfel încât să nu ne dăm organismul peste cap. 

„Carnea bio este mai puțin susceptibilă să fie contaminată cu bacterii”

Calitatea cărnii este, de asemenea, foarte importantă. Alegeți întotdeauna o pasăre sau un animal crescute în curte, deoarece vor fi mai sănătoase decât cele din supermarket. De multe ori, carnea din magazine poate conține hormoni sau coloranți.

„Potrivit unui studiu realizat de Johns Hopkins Medicine, carnea bio, certificată organic, este mai puțin susceptibilă să fie contaminată cu bacterii care pot îmbolnăvi oamenii, inclusiv organisme periculoase, multirezistente în comparație cu carnea produsă în mod convențional.

Cuvântul „organic” se referă la modul în care fermierii cresc și procesează produse agricole, precum fructe, legume, cereale, produse lactate și carne. Practicile de agricultură ecologică sunt concepute pentru a îndeplini obiective precum îmbunătățirea calității solului și a apei, reducerea poluării și creșterea animalelor într-un mediu natural”, susține dr. Laura Ene, potrivit doc.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
image png
interviu de angajare jpeg
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net