Mihaela Bilic, sfaturi pentru o viață sănătoasă: alimentul care costă doar 7 lei, dar are multiple beneficii pentru organism
Mihaela Bilic vine din nou în atenția internauților cu informații prețioase în materie de sănătate și nutriție. Medicul nutriționist a vorbit despre un aliment din supermarket care costă doar 7 lei, însă are multiple beneficii.

Nutriționistul a explicat că sardinele în sos sunt alegerea ideală pentru o masă rapidă, ieftină și destul de bogată. Ele conțin un aliment care crește absorbția fierului, și este bogat în omega 3 și vitamina D.
Mihaela Bilic recomandă sardinele în sos de tomate
Pe pagina personală de Facebook, acolo unde mereu postează informații de mare interes pentru urmăritorii săi, care au legătură cu sănătatea și alimentația, Mihaela Bilic a vorbit despre sardinele în sos de tomate.
Acest aliment se regăsește în orice supermarket și are un preț accesibil. De asemenea, este gustos, însă pe lângă acest lucru vine cu o serie de beneficii pentru organism și sănătate.
„Știu că v-am mai zis, dar merită să vă amintesc. Ea este conserva de sardină în sos de tomate. De ce e așa valoroasă? Pentru că are omega 3 din peștele gras, vitamina D din grăsimea de pește, are oase, adică are calciu, că sunt fierte cu tot cu oase, și are mult fier. Aceste patru ingrediente, într-o cutiuță perfectă, care nu costă decât șapte lei, Și în felul ăsta bifați toți nutrienții de care aveți nevoie într-o formă armonioasă, extrem de ușor de absorbit în organism. Și de ce am ales-o în sos tomat? Pentru că mediul acid din roșii crește absorbția fierului”, a spus Mihaela Bilic, într-un videoclip, pe pagina ei de Facebook.
„Sunt perfecte, sunt din Marea Baltică și merită consumate”

De asemenea, vedeta de la PRO TV a prezentat sardine din Marea Baltică. Le-a recomandat oamenilor să le introducă în alimentația lor.
„Sunt perfecte, sunt din Marea Baltică și merită consumate că tot vrem să mâncăm mai des pește. Uite, chestia asta e practică și ușoară de consumat. Deci omega 3, vitamina D, calciu și fier pentru șapte lei. Recomand!”, a mai explicat nutriționistul.