Șase condimente combat riscul îmbolnăvirilor de cancer

Ultima actualizare:

    Cele șase condimente trebuie incluse în dieta noastrăSursa foto: Diete sănătoase.ro
Cele șase condimente trebuie incluse în dieta noastrăSursa foto: Diete sănătoase.ro

Radicalii liberi, substanțe care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul unor anumite condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Concluzia  specialiștilor americani

Efectul radicaliilor cu succes de anumite  condimente. Aceasta este  concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA). Specialiştii renumitului for universitar au constatat că aceste şase condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când  sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șase condimente (pe care le putem procura de la magazinele Plafar), consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi asigură o longevitate sănătoasă.        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
venice 2855264 1280 jpg
cozi ceausescu jpg
orasul 5 min danemarca  jpg
Produse Lidl pe raft - magazin FOTO Shutterstock
Parlamentul European si Iohannis   sala goala FOTO Radu Eremia jpg
oala presiune jpeg
mircea diaconu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net