Transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi? Iată ce ne recomandă specialiștii

Ultima actualizare:

Când vine vorba despre a reveni la forma noastră din tinerețe și de a ne recăpăta chipul și frumusețea de altă dată, ne dorim ca totul să aibă loc cât mai repede cu putință. Chiar dacă azi, putem să facem o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi, dr. Alina Mȋtcan, medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă,  îți spune tot ceea ce este important să cunoști.

Doar într-o colaborare bună cu  medicul putem să facem o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi

Niciodată nu suntem mulțumite de cum arătăm. Dorim să fim mereu tinere, frumoase, seducătoare. Sau chiar ne dorim să arătăm ca starurile din showbiz. În ele ne găsim repere de frumusețe. Doar că uităm că fiecare individ are propria personalitate, iar o intervenție chirurgicală în medicina plastică nu înseamnă să ne transformăm în altă persoană, sau să devenim copia cuiva.

O intervenție chirurgicală ne ajută să corectăm, să îndreptăm, să înbunătățim ceva la noi, care să fie în acord cu fizionomia noastră, să fie în favoarea noastră.

 „O intervenție chirurgicală ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră și să îmbunătățim ceva la noi care să fie în armonie cu fizionomia noastră. În timpul consultului, avem o discuție liberă și facem o analiză a feței împreună cu pacienta. Aceasta expune ce anume ar vrea să îmbunătățească, iar noi încercăm să o îndrumăm și să o ajutăm pentru a ajunge cât mai aproape la nivelul aşteptărilor ei. Este foarte important să analizăm fața ca un întreg ansamblu și să integrăm fiecare zonă  a feței in acest „Lego”.”  spune dr. Alina Mȋtcan  medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă.

Este foarte important să facem o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi, dar cunoscând toate etapele acestei intervenții chirurgicale și mai ales ce presupune vindecarea și ceea ce trebuie să facem acasă, după ce am plecat din clinică.

În acest video, dr. Alina Mȋtcan îți arată pas cu pas ceea ce înseamnă o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi.

Dr. Alina Mȋtcan este medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă. Lucrează de peste 8 an în chirurgia plastică, timp în care a urmat și a absolvit  cursuri de specializare în  România și în străinătate.

Cu un simplu click poți să descoperi  aici toată activitatea profesională a sa.

Te invităm să afli mai multe despre dr. Alina Mȋtcan, vizitând și urmârind pagina sa oficială de Facebook și Instagram

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net