Transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi? Iată ce ne recomandă specialiștii

Când vine vorba despre a reveni la forma noastră din tinerețe și de a ne recăpăta chipul și frumusețea de altă dată, ne dorim ca totul să aibă loc cât mai repede cu putință. Chiar dacă azi, putem să facem o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi, dr. Alina Mȋtcan, medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă,  îți spune tot ceea ce este important să cunoști.

stanga
dreapta
image
image
image
Dr  Alina Mitcan PHOTO 2021 04 15 13 43 30 jpg

Doar într-o colaborare bună cu  medicul putem să facem o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi

Niciodată nu suntem mulțumite de cum arătăm. Dorim să fim mereu tinere, frumoase, seducătoare. Sau chiar ne dorim să arătăm ca starurile din showbiz. În ele ne găsim repere de frumusețe. Doar că uităm că fiecare individ are propria personalitate, iar o intervenție chirurgicală în medicina plastică nu înseamnă să ne transformăm în altă persoană, sau să devenim copia cuiva.

O intervenție chirurgicală ne ajută să corectăm, să îndreptăm, să înbunătățim ceva la noi, care să fie în acord cu fizionomia noastră, să fie în favoarea noastră.

 „O intervenție chirurgicală ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră și să îmbunătățim ceva la noi care să fie în armonie cu fizionomia noastră. În timpul consultului, avem o discuție liberă și facem o analiză a feței împreună cu pacienta. Aceasta expune ce anume ar vrea să îmbunătățească, iar noi încercăm să o îndrumăm și să o ajutăm pentru a ajunge cât mai aproape la nivelul aşteptărilor ei. Este foarte important să analizăm fața ca un întreg ansamblu și să integrăm fiecare zonă  a feței in acest „Lego”.”  spune dr. Alina Mȋtcan  medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă.

Este foarte important să facem o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi, dar cunoscând toate etapele acestei intervenții chirurgicale și mai ales ce presupune vindecarea și ceea ce trebuie să facem acasă, după ce am plecat din clinică.

În acest video, dr. Alina Mȋtcan îți arată pas cu pas ceea ce înseamnă o transformare spectaculoasă a feței doar într-o singură zi.

Dr. Alina Mȋtcan este medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie reconstructivă. Lucrează de peste 8 an în chirurgia plastică, timp în care a urmat și a absolvit  cursuri de specializare în  România și în străinătate.

Cu un simplu click poți să descoperi  aici toată activitatea profesională a sa.

Te invităm să afli mai multe despre dr. Alina Mȋtcan, vizitând și urmârind pagina sa oficială de Facebook și Instagram

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton şi Prinţul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg