Instagram introduce o nouă funcție! Compania se teme de concurența cu Tik-Tok

Instagram anunță noi modificări care vor fi aduse platformei pentru ca experiența de utilizare a rețelei de socializare să fie una cât mai plăcută pentru utilizatorii din întreaga lume. 

Instagram testează o nouă funcție
Instagram testează o nouă funcție

De ani de zile cei care folosesc Instagram au cerut cu insistenţă o funcţie de repostare, însă până în prezent cerințele lor nu au fost luate în calcul de compania americană. Iată că, potrivit ultimelor informațții, cei de la Instagram s-au răzgândit și au decis să fie, la rândul lor, în pas cu celălalte rețele. 

Citește și: Schimbarea majoră prin care Instagram face concurență cu Tik-Tok

Compania confirmă, după ce din ce în ce mai mulţi oameni au observat noua funcţie, că testează, într-adevăr, o funcţie de repostare a conţinutului. Ca o coincidență sau nu, acest lucru se întâmplă după ce TikTok a început să lucreze la o funcţie similară! Așadar, Instagram se teme să nu piardă din numărul utilizatorilor și este gata să răspundă solicitărilor pe care le-a primit și ignorat, de atât de multă vreme!

Opţiunea de repostare testată de Instagram nu aduce o abordare originală, ci preia funcţionalitatea pe care Twitter o foloseşte pentru aşa-numitele retweet-uri. Până la momentul actual, Instagram oferea opţiuni pentru partajarea postărilor prin mesajele directe şi în formatul Story, însă, nu şi ca o postare normală, care să apară în newsfeed-ul urmăritorilor, informează News.ro.

Vezi și: Noul trend alimentar de pe Tik Tok face furori între adolescenți, dar îi sperie pe părinți

În ultima perioadă de timp, Instagram s-a confruntat cu probleme serioase și a fost sancționată cu suma de 405 milioane de euro pentru că nu a respectat normele GDPR cu privire la procesarea datelor minorilor.

Instagram este deținut de Meta al cărui președintei este Mark Zuckerberg, unul dintre cei mai bogați oameni din lume și fondatorul Facebook. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net