Laptopul tău se mișcă greu? Iată ce soluție are Microsoft pentru tine

Îmbunătățirea performanței computerului ar putea primi o mână binevenită de ajutor de la chiar Microsoft Edge, care primește un nou instrument pentru a ajuta la identificarea problemelor care ar putea încetini computerul tău.

microsoft edge PNG

Noua caracteristică numită și Performance Detector va ajuta utilizatorii de browser să rezolve problemele de performanță cauzate de probleme comune, cum ar fi rularea mai multor ferestre sau file.

Îmbunătățirea performanței chiar din browser

Aceste activități pot duce la funcționarea mai lentă a dispozitivului tău, afectând durata de viață a bateriei și experiența utilizatorului, dar Microsoft spune că noul său instrument ar putea pune capăt unor astfel de griji.

Performance Detector va putea vedea orice problemă cauzată de file inutile sau de utilizarea extensiilor care ar putea să obțină lățimea de bandă a internetului tău.

Când este pornit, instrumentul va putea monitoriza modul în care rulează Edge și, dacă detectează probleme, poate recomanda acțiuni sau remedieri. Acest lucru se va întâmpla cel mai probabil prin alerte pop-up sau notificări, dar Microsoft încă nu a confirmat detaliile exacte.

Funcția este disponibilă, momentan, pentru testerii din serviciul Microsoft Edge Canary, ceea ce înseamnă că ar trebui să primească o lansare publică în curând, deși nu există încă informații concrete despre acest lucru.

image

Instrumentul va funcționa împreună cu modul de eficiență Microsoft Edge deja disponibil în browser, care încearcă să ajute utilizatorii să-și prelungească durata de viață a bateriei, reducând la minimum cantitatea de energie și resursele de sistem utilizate de browser.

Acest lucru se realizează printr-o serie de funcții, inclusiv setarea filelor de fundal în modul de repaus după cinci minute de inactivitate și, de asemenea, estomparea filelor ce se află în background pentru a monitoriza experiența utilizatorului, pentru a economisi memoria și utilizarea procesorului, potrivit Windows Latest

Microsoft a transmis că acest mod va ajuta nu numai la îmbunătățirea duratei de viață a bateriei dispozitivului tău, dar va permite și orice versiune de Windows pe care o utilizezi să funcționeze mai eficient, chiar dacă acest lucru va depinde exact de dispozitivul pe care îl utilizezi și componentele acestuia.

Modul de eficiență a apărut și în Windows Task Manager, unde utilizatorii îl pot folosi pentru a împinge aplicația în cauză în lista de priorități atunci când vine vorba de alocarea resurselor sistemului, contribuind la creșterea performanței și a duratei de viață a bateriei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net