Robert Kiyosaki, autorul „Tată Bogat, Tată Sărac”, își îndeamnă fanii să nu mai investească în criptomonede

Ultima actualizare:

Celebrul autor al celei mai vândute cărți, „Tată bogat Tată sărac”, Robert Kiyosaki, a făcut câteva predicții sumbre despre economie și viitorul criptomonedelor. Pe lângă avertizarea că ne aflăm în cea mai mare bulă din istoria lumii, Kiyosaki a prezis că guvernul va confisca toate criptomonedele.

robert kiyosaki PNG

 Autorul cărții „Tată bogat Tată sărac”, Robert Kiyosaki, a făcut câteva predicții sumbre și avertismente în ultimele două zile.

Tată bogat, Tată sărac este o carte din 1997, scrisă în colaborare de Kiyosaki și Sharon Lechter. A fost pe lista celor mai bine vândute New York Times de peste șase ani. Peste 32 de milioane de exemplare ale cărții au fost vândute în peste 51 de limbi în peste 109 de țări. În România, cartea a fost profund apreciată de cititori, deoarece explică sistemul economico-financiar al Statelor Unite, care e complet diferit față de cel al Uniunii Europene.

Marți, el a postat pe Twitter pentru cele 1,8 milioane de persoane ce-l urmăresc mesajul: „Ai un plan B?”

Celebrul autor a avertizat că ne aflăm în cea mai mare bulă din istoria lumii, invocând bule în acțiuni, imobiliare, mărfuri și petrol. În ceea ce privește perspectivele de viitor, el a avertizat despre hiperinflație și o recesiune. Kiyosaki a postat pe Twitter:

„Suntem în cea mai mare bulă din istoria lumii. Bule în acțiuni, imobiliare, mărfuri și petrol... Viitorul? posibilă depresie cu hiperinflație.”

Apoi a explicat că planul său B este să „fii antreprenor”. Mai exact, „rămâi în afara pieței de valori, creează propriile active [și] folosește datoria ca dolari”, a scris el.

Nu este prima dată când celebrul autor avertizează asupra unei recesiuni. În decembrie, anul trecut, el a prezis în mod similar că va veni o recesiune .

BYE-BYE BITCOIN: Prediction. Biden to sign EXECUTIVE ORDER regulating Cryptos. NEXT: Fed Crypto. NEXT: all crypto currencies seized & folded into GOVERNMENT crypto. “Let’s Go Brandon” you criminal. You commie.

— therealkiyosaki (@theRealKiyosaki) March 8, 2022

Kiyosaki a scris adesea pe Twitter, acuzându-l pe președintele Joe Biden, administrația sa și Rezerva Federală pentru inflația mare și distrugerea dolarului american . Săptămâna trecută, autorul Tată Bogat, Tată Sărac i-a sfătuit pe investitori cum să profite de pe urma inflației și să investească ca un capitalist.

Kiyosaki avertizează că guvernul va confisca toate criptomonedele

Până marți, Kiyosaki a fost optimist cu privire la Bitcoin. El a recomandat adesea cumpărarea de aur, argint și bitcoin ca protecție împotriva inflației

Cu toate acestea, el a postat pe Twitter marți dimineață că se așteaptă ca guvernul SUA să confiște toate criptomonedele, potrivit Bitcoin.com

El a explicat că, după ce președintele Biden a semnat un ordin executiv care reglementează criptomonedele, următorul pas ar fi lansarea unei „cripto Fed”. După aceea, el crede că toate criptomonedele vor fi confiscate și pliate în criptomonedele guvernamentale. „La revedere bitcoin”, a scris el.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net