Se scumpesc produsele Samsung cu 20%

Produsele Samsung se vor scumpi cu 20%. Cre╚Öterea pre╚Ťurilor ar urma s─â se aplice la orice dispozitiv electronic care utilizeaz─â componentele acestui produc─âtor.

rabla electrocasnice televizoare magazin shutterstock 386374519 jpeg
Toate produsele Samsung s-ar putea scumpi cu 20%

De ce se scumpesc produsele Samsung cu 20%

Pe fondul unei crize economice tot mai mari, cu o infla╚Ťie la nivel record ├«n ultimii 20 de ani, locuitorii planetei au primit ast─âzi o nou─â veste proast─â. Una dintre cele mai populare companii din lume, Samsung Electronics, vrea s─â ceasc─â pre┼úurile cu 20% pentru semiconductorii pe care ├«i produce pe baz─â de contract, scrie Reuters.

O astfel de majorare va avea un efect de domino, urm├ónd ca cre╚Öterea pre╚Ťurilor s─â fie resim╚Ťit─â ├«n eticheta oric─ârui produs care utilizeaz─â componente Samsung.

Compania sud-coreean─â este un juc─âtor uria╚Ö ├«n industria semiconductoarelor. Samsung produce procesoare pentru o gam─â larg─â de industrii, precum ╚Öi produse de memorie, solu╚Ťii de stocare ╚Öi solu╚Ťii de turn─âtorie care permit fabricarea altor produse semiconductoare, conform sursei citate.

Când se vor scumpi produsele care folosesc semiconducători Samsung

Proiectul face parte dintr-un efort la nivel de industrie de a cre┼čte pre┼úurile pentru a acoperi costurile ├«n cre┼čtere ale materialelor ┼či logisticii. M─âsura ar urma s─â fie aplicat─â din a doua jum─âtate a acestui an. Conform Reuters, Samsung Electronics a refuzat s─â comenteze pe aceast─â tem─â.

Dup─â cum men╚Ťionam anterior, pre╚Ťurile se vor scumpi la toate produsele Samsung, dar ╚Öi la cele care folosesc cipuri fabricate de aceea╚Öi companie, pe baz─â de contract. Gigantul tech a ├«ncheiat negocierile cu unii clien╚Ťi, iar cu al┼úii se afl─â ├«nc─â ├«n discu┼úii.

Samsung cre╚Öte pre╚Ťurile la toate produsele sale. Compania este al doilea produc─âtor de cipuri din lume

Samsung Electronics este al doilea cel mai mare produc─âtor de cipuri din lume, dup─â Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC). 

Mul╚Ťi exper╚Ťi din industria tehnologiei consider─â c─â criz─â global─â a semiconductorilor va mai dura mult timp. Toate ╚Ť─ârile din lume ├«ncerac─â s─â g─âseasc─â solu╚Ťii. Unele fac tot ce pot pentru a atage c├ót mai aproape juc─âtori importan╚Ťi de pe pia╚Ť─â.

Recent, cea mai important─â economie din Europa, Germania, a anun╚Ťat c─â va acorda un ajutor de stat ├«n valoare de 14 miliarde de euro pentru a-i atrage pe produc─âtorii de semiconductori.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
anca pandrea 1 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula