Varianta de buget a Samsung cu cele mai bune camere. La ce preț poate fi achiziționat

Samsung a reînviat cel mai bun telefon de odinioară, din punct de vedere al raportului calitate-preț - Galaxy S20 FE - sub forma unei ediții pentru anul 2022, vândut la un preț mai mic. Telefonul a fost lansat pe piața pentru echivalentul a 577 de dolari, în loc de 742 de dolari cât a cerut la momentul lansării sale.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Pe lângă scăderea inevitabilă a prețului în volum al componentelor care intră în componența Galaxy S20 FE odată cu trecerea timpului, reducerea de preț a fost realizată și prin faptul că nu a inclus perechea de căști AKG care venea în cutie atunci când telefonul a fost lansat pentru prima dată și a oferit o cantitate mai limitată de opțiuni de culoare pentru acesta.

Citește și Ești în căutarea unui telefon de buget? Fii atent la acest telefon ce poate multe, dar la bani puțini

Galaxy S20 FE și varianta premium pe care o livrează

În afară de asta, Galaxy S20 FE ediția 2022 vine cu același hardware ca predecesorul său - un ecran OLED de 6,5" 1080p 120Hz, un procesor Snapdragon 865, 6GB/128GB de memorie RAM și stocare, două camere de 12MP pe spate și una de 8MP care oferă un zoom teleobiectiv 3x, plus o baterie de 4.500mAh - specificații total adecvate pentru ca telefonul să fie numit midrange în 2022, iar acum cu un preț de buget pe măsură, arată Naver.

Rămâne de văzut dacă Galaxy S20 FE 2022 remake va fi sau nu lansat la nivel global de Samsung. Recent, Galaxy S21 FE e reprezentat drept unul dintre cele mai subevaluate telefoane pe care le poți obține în prezent în ceea ce privește raportul calitate-preț, iar dacă S20 FE își face drum în România în 2022 din nou, ar putea să îi smulgă această coroană succesorului său, în funcție de prețul de lansare.

Vezi și Topul telefoanelor Samsung cu baterie mare: preț, specificații și sfaturi

Varianta FE a fost una dintre cele mai achiziționate telefoane la vremea lui, reprezentând o modalitate prielnică pentru cei ce doresc să-și achiziționeze un telefon de buget care, totuși, are aceleași specificații ca varianta premium - Galaxy S. 

Spre deosebire de varianta declarată de buget, Galaxy A, varianta Galaxy S FE prezintă mici modificări la nivel hardware, care adaugă un plus în calitatea premium pe care o poți achiziționa la un preț redus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net