Vrei fotografii mai calitative? Fă actualizarea acestei aplicații esențiale

Google Foto primește o schimbare destul de semnificativă a aspectului, care ar trebui să faciliteze găsirea fotografiilor și albumelor din bibliotecă, în urma celui mai nou update.

aplicatie coronavirus smartphone jpeg

Actualizarea transformă, așadar, aspectul actual al filei bibliotecii dintr-un amestec de albume, favorite și foldere de pe dispozitiv într-o vizualizare în două tipuri, grilă sau listă, pe care o puteți sorta după categorie. 

Cu ce te va ajuta noua actualizare de pe Google Foto?

Între timp, opțiunea Partajare fotografii va avea acum secțiuni specifice pentru partajarea partenerilor, albume partajate și conversații. Google spune că modificările aduse filei de partajare vin pe Android săptămâna aceasta, dar va ajunge în curând pentru iOS.

Citește și Atenție, utilizatori Android! O aplicație populară ascunde un virus periculos!

În afară de asta, Photos primește și o funcție interesantă dedicată importului fotografiilor tale din locații din afara platformei. Acest lucru vă va permite să adăugați fotografii din alte servicii de stocare a fotografiilor, să încărcați fotografii direct de pe o cameră, precum și să digitalizați fotografii fizice și film. Dar, desigur, nimic din toate acestea nu contează dacă ați rămas fără spațiu de stocare pe Google Foto (sau sunteți aproape de acesta), deoarece compania a încheiat oficial spațiul de stocare nelimitat gratuit anul trecut, spre nemulțumirea mai multor utilizatori ce au fost direct afectați de aceste schimbări.

Platforma adaugă și o comandă rapidă situată în partea de sus a grilei principale de fotografii, care te duce direct la capturile de ecran, în același timp excluzându-le din procesul de backup, alături de un tabel de „sugestii contextuale”, pe Android care va face posibilă decuparea, căutarea sau copierea textului dintr-o captură de ecran. 

Vezi și Noul update de la Instagram așteptat de toți părinții. Cum vei avea grijă de cel mic folosind platforma

Google Photos este printre cele mai folosite sisteme pentru stocarea fotografiilor și clipurilor video, fiind predominant disponibilă pe sistemele de operare Android, în mod implicit. Această platformă este apreciată, deoarece oferă utilizatorilor o modalitatea de înaltă calitate să-și editeze fotografiile.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net