Când o să poți instala Android 13 pe telefonul tău Samsung. Ce dispozitive vor fi privilegiate

Ultima actualizare:

Deși doar unele dintre cele mai bune telefoane Android au fost până acum actualizate la Android 12, pregătirile sunt deja în curs pentru următoarea versiune, Android 13, iar telefonul tău Samsung s-ar putea să primească această actualizare mult mai devreme decât ai crede.

Samsung Galaxy A70
Samsung Galaxy A70

Google a lansat până acum două previzualizări pentru dezvoltatori pentru Android 13. Versiunea stabilă poate ajunge în luna august 2022, cu două luni mai devreme decât anul trecut. În consecință, Samsung poate deschide programul Android 13 beta mult mai devreme decât se aștepta.

Citește și Ce telefon mobil să-ți cumperi sub 2000 de lei

Când ar putea ajunge Android 13 pe telefoanele Samsung

Informația prezentată de către SamMobile arată că Samsung poate lansa testarea pentru Android 13 și One UI 5.0 beta în următoarele trei.

Asta înseamnă că cel mai devreme, testarea beta va începe în iulie, iar versiunea stabilă va începe să fie lansată până la sfârșitul trimestrului IV 2022. Probabil, versiunea beta va fi disponibilă mai întâi pentru utilizatorii din Coreea de Sud și se va extinde în alte regiuni după aceea. Anul trecut, programul beta a suferit întârzieri și a început în septembrie 2021.

Vezi și Varianta de buget a Samsung cu cele mai bune camere. La ce preț poate fi achiziționat

Noua actualizare One UI 5.0 va ajunge, probabil, mai întâi la dispozitive emblematice, cum ar fi seria Galaxy S22 și Galaxy Z Fold 4 și Flip 3, înainte de a ajunge la telefoanele din gama midrange și la dispozitivele premium mult mai vechi.

Android 12 a fost cea mai mare actualizare a sistemului de operare din ultimii ani, așa că, deși este posibil ca Android 13 să nu aducă atât de multe îmbunătățiri, există încă o mulțime de utilități noi care se așteaptă cu nerăbdare de utilizatori, printre care s-ar putea număra mai multe opțiuni de tematică în cadrul Material You, widget actualizat pentru Now Playing,

Configurare alternativă a ceasului pentru ecranul de blocare, suport audio Bluetooth LE nativ, mod rebrandat pentru Do Not Disturb, deschiderea notificărilor în ecran divizat și chiar suport pentru o îmbunătățire grafică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net