Viitorul e aici! Cum să ai cel mai cool antrenament folosind un VR și un iPhone

Oculus Move a semnat un parteneriat cu aplicația Apple Health, pentru a aduce mai multe rapoarte de progres și statistici privind activitatea fizică, dar și pentru a se sincroniza cu datele către și de la dispozitivul VR.

vr casti2 png

Asta ar însemnă că datele care provin de la Apple Watch vor ajunge în aplicația Oculus Move și s-ar înregistra ca traseu al unei persoane pentru ziua respectivă, chiar și fără a utiliza experiența VR.

Oculus Move și-a actualizat, de asemenea, aplicația și are mai multe funcții care vin în serviciul utilizatorilor. Una dintre cele mai semnificative adiții s-a concentrat pe integrarea aplicației Apple Health, care va sincroniza datele atunci când utilizați VR-ul fără aplicația companiei, pentru a vă asigura că nu e nevoie mereu să le introduceți pe trackerul fitness.

Necesitatea de a introduce traseul și progresul cuiva primește un răspuns de la Oculus și trimite automat date în aplicația Apple Health pentru antrenamentul efectuat prin platforma Move. Datele din fiecare activitate vor ajunge la aplicația Apple Health și se vor înregistra ca formă de exercițiu, asigurându-se că progresul este disponibil în aplicație. 

Apple Health Fitness: acum disponibil în Oculus

Potrivit vicepreședintelui Meta pentru realitate virtuală, Mark Rabkin, executivul a postat pe Twitter un status în care vorbea despre noua caracteristică pentru Oculus Move și sincronizarea datelor prin Apple Health, pentru a urmări antrenamentul. Caracteristica ar permite ambelor aplicații să partajeze informații și să combine progresul exercițiului, ajutând la înregistrarea acestora. 

Having fun working out in your Quest? Stats or it didn't happen. Now it's easy to track (and prove to your friends) what you did both in Oculus Move and in Apple Health. 💪🏼 https://t.co/PhTpHVpXzs

— Mark Rabkin (@mrabkin) March 10, 2022

Oculus este una dintre platformele pe care trebuie să le încercați într-o viață, dacă doriți o experiență fitness captivantă și unică, mai ales antrenamentele obișnuite devin plictisitoare sau repetitive. Există o mulțime de  aplicații, jocuri și experiențe  care oferă o experiență unică pentru toate tipurile de antrenament, concentrându-se pe ofertele sale care ar face o persoană sedentară să înceapă un stil de viață sănătos. 

Pe de altă parte, rata de creștere a utilizatorilor iOS și iPhone care își împerechează dispozitivele cu un Apple Watch este un indiciu masiv că oamenii doresc să-și monitorizeze sănătatea prin intermediul aplicației. Apple Health în iOS 15 oferă multe funcții care ar ajuta la verificarea progresului, ajutându-i pe utilizatori să se concentreze asupra stării lor de sănătate. 

Alte aplicații de fitness și smartwatchuri sunt disponibile acum, dar parteneriatul dintre Oculus Move și Apple Health este un ajutor semnificativ pentru cei care folosesc ambele servicii pentru nevoile lor. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net