WhatsApp introduce o nouă funcție. Schimbarea importantă va fi utilă pentru toți utilizatorii aplicației

Ultima actualizare:

WhatsApp, una dintre cele mai populare platforme de mesagerie instantanee din lume, aduce o nouă funcție care va face navigarea și gestionarea conversațiilor mult mai ușoară și mai eficientă decât până acum. În acest context, de miercuri începe lansarea treptată a unui set de noi filtre de chat, care vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în câteva săptămâni.

whatsapp 2105015 1280 jpg

Cele trei filtre noi - All, Unread și Groups (Toate, Necitite și Grupuri) - au fost concepute pentru a oferi o experiență îmbunătățită utilizatorilor în găsirea rapidă a mesajelor din conversațiile lor aglomerate.

Cum funcționează aceste filtre?

Filtrul "All": Acesta este filtrul implicit și afișează o versiune nefiltrată a căsuței de primire. Prin selectarea acestui filtru, utilizatorii pot accesa toate mesajele din conversațiile lor fără a fi nevoie să le filtreze.

Filtrul "Necitite": Util pentru a vizualiza mesajele necitite, acest filtru ajută la identificarea și gestionarea rapidă a mesajelor care nu au fost încă văzute. De asemenea, reduce numărul notificărilor enervante pentru mesajele necitite.

Filtrul "Grupuri": Această opțiune a fost una dintre cele mai așteptate, permițând utilizatorilor să parcurgă rapid toate conversațiile de grup. În plus, acest filtru va afișa și conversațiile din subgrupurile care fac parte din funcția de grup de discuții a WhatsApp, cunoscută sub numele de Comunități.

WhatsApp mai lucrează și la alte filtre

Acest prim set de filtre reprezintă doar începutul. Conform informațiilor de la WABetaInfo, WhatsApp a lucrat la dezvoltarea altor filtre, cum ar fi "Contacte" pentru filtrarea mesajelor de la persoane necunoscute, "Favorite" pentru marcarea contactelor utilizate frecvent și chiar filtre de chat personalizate în diferite versiuni beta ale aplicației.

WhatsApp a declarat că opțiunile de filtrare vor fi lansate pentru utilizatori începând de miercuri și vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în câteva săptămâni. Această actualizare vine în întâmpinarea nevoilor tot mai complexe ale utilizatorilor, facilitând gestionarea și navigarea în lumea virtuală a conversațiilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net