WhatsApp te lasă să ștergi mesajele și după 2 zile. De ce este o mare greșeală

Ultima actualizare:

WhatsApp s-ar putea, în sfârșit, să-ți ofere o șansă să te mai gândești dacă dorești să trimiți „acel” mesaj riscant pe care, cel mai probabil, nu ar trebui să-l trimiți. 

WhatsApp introduce posibilitatea de a șterge mesajele și după 2 zile
WhatsApp introduce posibilitatea de a șterge mesajele și după 2 zile

Astfel, platforma introduce opțiunea de a șterge mesajele pentru toți utilizatorii. Funcția există deja, dar este puternic influențată de o anumită perioadă de timp. Astfel, dacă ai trimis un mesaj, iar peste 3 ore dorești să-l ștergi, această operațiune va fi imposibilă. 

Află și: Ce știe, mai exact, WhatsApp despre tine? Răspunsul te va surprinde

În acest moment, ai acces la aproximativ o oră, 8 minute și 16 secunde în care poți să ștergi mesajul pe care l-ai trimis. 

Această funcție îți permite să te mai gândești asupra unor mesaje pe care ai decis să le trimiți și, cel mai probabil, te poate scăpa de o eventuală ceartă, deoarece ai decis să trimiți anumite mesaje după ce ai consumat mai mult de 3 beri. 

Astfel, în urma actualizării ce ar putea să vină, timpul care-ți permite să ștergi mesajele este extins până la două zile și 12 ore.

Încearcă și câteva trucuri pentru WhatsApp: Cel mai cool truc pentru WhatsApp. Cum să trimiți mesaje în doar câteva secunde

Partea bună

Aplicația nu o să te mai lase de izbeliște, mai ales în momentele în care nu ești sigur dacă merită să trimiți un anume mesaj prietenului sau soțului tău, mai ales după o ceartă. 

De altfel, această opțiune asigură și un plus de confidențialitate, o caracteristică la mare căutare într-o eră în care suntem urmăriți de fiecare aplicație din telefon.

Partea rea

Autoritățile pot utiliza, în caz de urgență, mesajele de pe rețelele de socializare pentru a duce la soluționarea unui caz.

În cazul în care un individ poate influența soluționarea unui caz care are la bază anumite mesaje ce au fost transmise prin intermediul WhatsApp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net