Un pensionar de 78 de ani, împușcat cu șase gloanțe de polițiști. IPJ Galați: Nu au avut timp pentru somație

Ultima actualizare:

Un pensionar de 78 de ani a provocat sâmbătă seara un scandal monstru în orașul Târgu Bujor din Galați. Incidentul s-a sfârșit cu focuri de armă, după ce bărbatul a sărit la polițiștii sosiți la fața locului solicitați prin serviciul unic de urgență 112. Agenții au fost nevoiți să folosească arma din dotare, când bărbatul a sărit amenințător la ei cu un cuțit. S-au tras șase focuri de armă.

image

Poliția, chemată la un scandal

Sâmbătă seara, Poliția orașului Târgu Bujor a fost sesizată prin intermediul 112, de către o femeie, de 60 de ani, din localitatea Chiraftei, cu privire la faptul că o vecină are un conflict cu socrul sau, care ar amenința-o cu un cuțit.

Un echipaj de Poliție a ajuns la fața locului și a găsit un bărbat, de 78 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice. Agresorul a ieșit din locuința sa, având un cuțit în mâna și a început să-i amenințe cu moartea pe polițiști. Pentru că agenții nu au reușit să-l oprească cu ajutorul unui spray lacrimogen, polițiștii au folosit arma din dotare. Au tras șase focuri de armă spre pensionar.

Poliția: Nu au avut timp pentru somație în plan vertical

Bărbatul a fost somat să înceteze acțiunile violente, însă acesta nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au folosit spray iritant lacrimogen, aspect care nu l-a determinat pe bărbat să se oprească. Chiar mai mult, bărbatul s-a îndreptat cu obiectul contondent asupra agenților de poliție amenințându-i cu acte de violență și cu moartea.

Întrucât bărbatul a încercat să-l lovească cu cuțitul pe unul dintre polițiști, celălalt polițist, folosind armamentul din dotare, a executat șase focuri în direcția agresorului, în zona membrelor inferioare, neavând timp necesar pentru somație în plan vertical.

În urma focurilor de armă trase asupra agresorului, acesta a suferit o plagă împușcată în zona femurului piciorului drept, a căzut la pământ, iar polițiștii l-au deposedat de cuțit și l-au imobilizat”, au relatat polițiștii gălățeni.

La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță. Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Orășenesc Târgu Bujor.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de amenințare și au informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor și Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, cu privire la incident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net