Andreea Bănică și fiica ei, Sofia, apariție de senzație! «Cât de frumoasă e puștoiaca! Am vrut trei copii, dar e suficient!»

Ultima actualizare:

Cum e mama, așa și fiica! Sofia, frumoasa fiică a Andreei Bănică și a impresarului Lucian Mitrea, și-a făcut apariția la prima petrecere mondenă din viața ei, alături de celebra ei mamă. La 13 ani, Sofia este la fel de cochetă ca și mama ei, are aceleași bucle blonde răpitoare și îi seamănă Andreei ca două picături de apă! Andreea e mândră tare de puștoaica ei, care vrea să-i calce pe urme. Îi fură, mai nou, pantofii și hainele din garderobă!

Andreea Bănică, alături de fiiica ei, Sofia Sursa: Instagram
Andreea Bănică, alături de fiiica ei, Sofia Sursa: Instagram

Andreea Bănică are cu ce se mândri! Are o familie de poveste împreună cu impresarul ei, Lucian Mitrea. Andreea și soțul ei, Lucian, trăiesc o poveste de dragoste încă de pe vremea când erau adolescenți și se iubeau cu foc în văzul lumii, pe dig, la Eforie Nord!

De atunci, iubirea lor a tot fost pusă la încercare, însă cei doi au rămas împreună la bine și la greu și au doi copii superbi, Sofia care a împlinit 13 ani, și este o domnișorică în toată relugula, și mezinul familiei, băiețelul Noah (5 ani), pe care toată lumea îl răsfață. Deși și-a dorit trei copii, Andreea Bănică ne-a mărturisit într-un interviu, că se oprește aici!

„Nu mai sunt tânără!”

Andreea, ai venit pentru prima dată cu fiica la un eveniment monden. Mă uitam, care-i mama, care-i fiica?

E, hai nu exagerați acum! Lasă că eu am trecut de 13 ani de mult! Așa e, e prima oară când suntem împreună la un eveniment.

E domnișorică toată regula! A început să-ți fure hainele, pantofii?

Făcea asta când era mică foarte des. Pe vremea când aveam garaj, înainte să se nască Noah, că acum am transformat garajul în camera lui Noah. Înainte țineam toți pantofii ca la expoziție acolo și ea mergea și se încălța cu ei prin casă! Dacă ați ști voi cât am muncit eu pentru pantofii și gențile mele, Doamne!

Dacă picau din cer, da mamă, ți le dădeam! Nu-i o problemă, că mai mult ca sigur îi voi da din lucrurile mele, doar că va mai crește și își va da seama că trebuie să aibă grijă de lucurile ei, pentru că acum e cam aeriană așa! Pierde căști, pierde lucruri!

Mai uită haine pe la școală?

Da, le lasă pe la școală, pe la prietene, sacouri, pulovere. Și-a găsit un sacou după câteva luni.

Ai și băiat și fată. Ce mai dificil, să fii mamă de fată sau de băiat?

Există o problemă, pentru că ea este prima. Cu ea a fost altfel, fiind fetiță ca și mine, m-am regăsit, ne jucam cu păpuși, ne pieptănam, me dădeam cu ruj! Ea face aceleași lucruri cu mine. La băiat e mai complicat că e năzdrăvan, vrea să se suie peste tot, cade. Trebuie să-l ridic, să mă învârt cu el, să alerg. La un moment dat, nu mai poți. Aici se pricepe taică-su foarte bine, și atunci se descurcă el. E mai greu la băiat, pentru că e al doilea. E diferit.

„Tata îmi dădea una peste ceafă ca să cânt!"

Noah este mai răsfățat...așa e?

Este cel mai răsfățat! Sofia e geloasă pe el pentru că e mai mic și toată lumea stă mai mult cu el. Are nevoie de mai multă atenție.

Sofia vrea să fie cântăreață ca tine?

Încă nu știe sigur. Știe să cânte, dar trebuie să mai lucreze că e emotivă. Are nevoie de acel zvâc, de acel curaj. Pe mine tata mă obliga să fiu pe scenă și-mi mai dădea și una peste ceafă! Eu nu pot să fac ca el, să-mi oblig copilul! Și o las pe ea să aleagă! Până atunci mai e, are toată viața la dispoziție și toată suținerea noastră!

Vă mai doriți copii? Aveți deja pereche…

Mi-aș fi dorit trei copii dacă eram mai tânără, dar este suficient! Pentru copii trebuie să ai timp, să ai grijă de ei. Nu facem copii așa pe bandă rulantă, doar ca să-i facem. Eu sunt o fire agitată, vreau să fac tot ce se poate pentru ei. Nu știu dacă aș fi făcut față la mai mulți copii!

Andreea Bănică (43 de ani) este una dintre cele mai longevive și mai de succes artiste de la noi. Are o carieră în spate de aproape două decenii. Andreea iubește din liceu același bărbat, pe impresarul ei Lucian Mitrea, căruia i-a dăruit doi copii, Sofia și Noah.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net