Andreea Antonescu a divorțat, în sfârșit, de Traian Spak

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este oficial! Andreea Antonescu (40 de ani) și Traian Spak (40 de ani) au divorțat. Click! a aflat în exclusivitate că artista nu mai este căsătorită în acte cu tatăl Siennei. Evenimentul a avut loc în perioada în care Andreea s-a dus în State, în urmă cu două luni. 

Cei doi erau separați de aproape cinci ani, însă nu și în acte. Așadar, lucrurile pentru Andreea Antonescu au reușit să intre pe un făgaș normal! După atâtea tentative de a divorța de omul de afaceri Traian Spak, iată că acum poate spune că este o femeie liberă.

Bine, nu e chiar liberă, căci e graviduță și urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil, de această dată tatăl fiind celebrul jurnalist Victor Vrînceanu, de altfel prezentator la ProSport și redactor șef al publicației Cancan.

Citește și: Andreea Antonescu iubește din nou: «Pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație»

Contactată de Click!, artista ne-a dezvăluit cât de fericită este de noile schimbări care s-au produs pe repede înainte în viața sa.

Click!: Andreea, felicitări pentru minunea din viață voastră? Ce faci, cum te simți?

Mulțumesc mult, foarte bine, pot spune că am fost o norocoasă, am avut o sarcină destul de ușoară!

Click!: Nu te-ai îngrășat deloc…te-am văzut recent la un eveniment și arăți foarte bine? Ce mănânci? Cum te întreții?

Mănânc absolut orice este permis unei femei însărcinate, pot spune că mi-am făcut toate poftele, în special cele de dulciuri, deși, fie vorba între noi, nu m-am confruntat cu pofte date de sarcină nici de data aceasta!

Vezi și: Cum se menține în formă Andreea Antonescu la cei 38 de ani ai săi! «M-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală»

Click!: Te-ai gândit deja cine o să îi fie nașa de botez pentru micuță?

Bineînțeles, s-au stabilit nașii deja! Numele lor deocamdată rămân surpriză.

Click!: Am văzut că mergi și la sala de sport? Ce exerciții faci?

Am mers la sală și la pilates până aproape de luna a șaptea, atât timp cât mi s-a spus că este totul în afara oricărui pericol! Mi-am continuat clasele de body pump, mai puțin exercițiile pentru abdomen! Recuperez după naștere!

 Click!: Cât de mult are grijă Victor de tine? Cum te răsfață?

Nu sunt neapărat femeia care să profite de această perioadă pentru a da de furca bărbatului de lângă ea! Victor este un om atent și foarte grijuliu în general. A făcut tot ce a putut pentru a-mi oferi înainte de toate un confort psihic, lucru de care avem nevoie noi, femeile, în general, dincolo de perioada sarcinii.

Ups: Andreea Antonescu a întors toate privirile în sala de sport. Nici în timpul antrenamentelor nu renunță la ținutele provocatoare!

Click!: Sienna ce spune că o să mai aibă o surioară?

Sienna este foarte încântată, abia așteaptă! Ea s-a rugat la Dumnezeu să fie fetiță, pentru că și-a dorit o surioară!

Click!: Ți-am urmărit pagina de Instagram….tocmai ce te-ai întors din America. Ce ai făcut acolo?

Sienna a ales să facă școala în State și era normal să petrec timp cu ea, mai ales că lipsisem pe toată perioada America Express! Am profitat amândouă la maximum de fiecare secundă, am clădit amintiri frumoase!

Victor, ai grijă! - Andreea Antonescu, despre ce nu ar putea ierta vreodată bărbatului iubit: «Asta m-a transformat în scorpia de azi»

Click!: Ai divorțat de Traian?

Da, am divorțat. Nu îmi doresc să dau detalii despre acest lucru. Mi se par prea intime aceste lucruri.

Click!: El (n.r - Traian) ce spune despre faptul că o să devii din nou mamă?

Eu și Traian suntem foarte buni prieteni și atunci fiecare este fericit de bucuriile și realizările celuilalt.

Click! spune

De spus este și faptul că divorțul s-a produs imediat după ce s-a aflat că Andreea Antonescu este însărcinată cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Cei doi urmează să aibă o fetiță, care se pregătește să vină pe lume peste două luni. Cântăreața mai are o fetiță, pe Sienna, de 11 ani, din mariajul cu Traian Spak. Cei doi sunt despărțiți de mai bine de 5 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!