Andreea Marin, cea mai mare dezamăgire. „Nu am crezut că va veni vremea..."

Ultima actualizare:

Andreea Marin este fără discuție una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV din România. Aceasta a avut un parcurs frumos în televiziune și a câștigat simpatia publicului de îndată ce a apărut pe micul ecran.

Frumusețea, talentul, dar și modestia sunt doar câteva dintre calitățile care au facut-o pe Andreea Marin să intre rapid în inimile telespecatorilor și să rămână în topul preferințelor timp de ani de zile.

Citește și: Andreea Marin, declarație siropoasă despre iubitul ei 

După aproape 30 de ani de când a pășit emoționată, dar extrem de determinată în lumina reflectoarelor, vedeta și-a păstrat locul de cinste pe parcursul timpului, ba chiar, odată cu trecerea anilor, Andreea a devenit și mai iubită de către telespectatorii sub ochii cărora putem spune că a crescut.

Reporterii Click! au dorit să afle de la vedetă dacă, după aproape trei decenii, aceasta mai simte nevoia de a lua pauză de la lumina reflectoarelor, dar și cum s-au schimbat lucrurile în televiziune de-a lungul vremii. Foarte sinceră și deschisă, Andreea Marin ne-a vorbit despre toate aceste lucruri.

Vezi și: Andreea Marin, ritualul de frumusețe de la care nu se abate: «Trebuie să fim modele pentru fiicele noastre» 

Click!: Mai simți nevoia de o pauză din când în când, să te retragi din lumina reflectoarelor și să stai singură?

Andreea Marin: Bineînțeles, suntem oameni, și eu mai obosesc. Sunt de aproape trei decenii în acest domeniu și îmi doresc ca ușor, ușor, să las loc generațiilor ce vin, iar eu să fac mai multe lucruri din culisele acestei meserii.

S-au schimbat multe lucruri în televiziune în tot acest timp de când activezi în domeniu?

De-a lungul timpului s-au schimbat unele în bine, altele nu. Aici vorbim despre calitatea programelor, care, de multe ori, lasă de dorit. Știm bine lucrul acesta.

"Nu sunt întotdeauna modele de urmat pe micul ecran"

Andreea Marin a continuat dezvăluirile spunând, vizibil dezamăgită, că în ziua de astăzi este fundamental să ai grijă ce programe urmărești, dar și mai important să fii atent ce emisiuni urmăresc cei mici, care pot fi mai ușor de influențat.

Trăim vremuri în care ne dorim mai puțin să ne lăsăm copiii să se uite la televizor, pentru că ne este teamă de ceea ce pot afla. Nu sunt întotdeauna modele de urmat pe micul ecran, de aceea suntem mai atenți", a adăugat ea.

Andreea Marin recunoaște că nu credea că va veni această perioadă în care televiziunea să sufere atâtea modificări, însă speră că lucrurile se vor schimba.

Nu am crezut vreodată că va veni vremea unui om pasionat de acest domeniu, cum sunt, să mă întreb dacă mai am la ce să mă uit. Nu este o chestiune care să mă situeze pe o poziție de superioritate, nu sunt exagerată în dorințele mele de a vedea ceva decent pe micul ecran", a mai declarat prezentatoarea.

"Surprize, surprize", emisiunea care a consacrat-o

Andreea Marin, la "Surprize, Surprize"
Andreea Marin, la "Surprize, Surprize"

Andreea Marin are o experiență mare în televiziune. Aceasta și-a început cariera la TVR Iași, la vârsta de 19 ani, după care s-a mutat la București și a continuat ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri. Apoi a devenit realizator si director de programe la emisiunea „Surprize surprize", care a consacrat-o. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net