Doar așa îi merge bine! Artista Eugenia Nicolae, tradiția de la care nu se abate în preajma sărbătorilor!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Eugenia Nicolae abia așteaptă să se bucure din plin de magia Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă. Ca fiecare dintre noi, artista are o tradiție de la care nu se abate și abia așteaptă să depăneze amintiri alături de familia ei.

„Când începe postul încerc să renunț la carne, în primul rând, și ulterior renunț ușor-ușor și la lactate, apoi cu aproximativ 2 săptămâni înainte de Crăciun ajung să țin postul așa cum trebuie. De obicei, în noaptea de Ajun sunt acasă, cu familia. Anul acesta, din păcate, voi avea de cântat și pe 24 și pe 25 decembrie, dar în anii anteriori am reușit să petrec timp cu familia și să mergem la biserică împreună în dimineața de Crăciun”, spune Eugenia Nicolae. 

Citește și: Eugenia Nicolae de la «Românii au talent» are colecție de ii

Tradiția pe care Eugenia Nicolae o respectă cu sfințenie de Crăciun

„Ca o tradiție a familiei, noi facem bradul în curte, avem un brad natural pe care-l împodobim, iar cadourile tot acolo le punem. Avem și căciulițe de Moș Crăciun, pe care ni le punem cu toții în noaptea de Ajun, când mama gătește și stăm până târziu, uitându-ne la filmări și amintiri plăcute ale familiei.

Anul trecut ne-am uitat împreună la filmul nunții mele. Eu vin de obicei acasă, la Slatina, cu câteva zile înainte de Crăciun împreună cu Florin, care e foarte gospodar. Mama nu se apucă de nimic până nu ajungem noi, facem totul împreună, chiar dacă ea e șefa în bucătărie, iar noi doar ajutoare. Se creează o atmosferă foarte plăcută, cu mirosuri îmbietoare și voie bună. 

Anul acesta părinții au schimbat puțin obiceiul și au decis să petrecem sărbătorile la munte, au și închiriat o cabană cu mai mulți prieteni și familia extinsă. Eu voi ajunge abia pe 26 decembrie acolo cu ei, dar voi încerca să recuperez zilele pierdute”, a mai completat Eugenia Nicolae pentru Click!.  

Mai vezi și: Eugenia Nicolae, folclor modern de senzație la "Românii au talent". Povestea piesei care a ajuns ton de apel

Cât despre masa de Crăciun, artista își dorește ca aceasta să fie una bogată, la care va adăuga ceva în plus, un preparat nou care se numește șuba rusească, o salată descoperită recent, care este pe placul ei și al familiei sale.

„Masa de Crăciun la noi e foarte bogată, ca în orice familie din România, iar în cazul nostru avem fiecare câte un fel de mâncare preferat, spre exemplu soțul meu iubește salata de boeuf, sora mea salată de vinete, iar părinții sunt mari iubitori de sarmale și friptură de porc.

Eu, de curând, am introdus în meniul de sărbători șuba rusească, o salată pe care am mâncat-o la niște cunoștințe din Moldova. E o salată foarte delicioasă care a devenit preferata mea la ocazii speciale.”, a mai mărturisit Eugenia Nicolae.

A lansat încă o piesă cu Puya pe 1 Decembrie

Eugenia Nicolae în colaborare cu PUYA a lansat o nouă piesă de 1 Decembrie, “Trei în lume”. Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt și plin de emoție prin care îmbină folclorul cu muzică pop iar odată cu această piesă încheie trilogia „Maria”, dedicată marii interprete de folclor, Maria Lătărețu. 

Întreaga trilogie reprezintă reflecția artistei asupra lumii; fiind transpuse în muzică gândurile și emoțiile acesteia. Piesa “Trei în lume” este compusă de Eugenia Nicolae și produsă de Rimenescu (Liviu Tănăsoiu).

Videoclipul prezintă o poveste regizată și produsă de Rimenescu, alături de el Silviu Mîndroc, iar publicul îl poate urmări într-un rol și pe artistul Tobi Ibitoye.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net