Ingredientul banal care ne poate scăpa de părul gras! Toții românii îl au în bucătărie

Pe rafturile magazinelor există nenumărate șampoane care ne promit că ne vor scăpa de părul gras în doar câteva spălări. Cu toate acestea, deși plătim prețuri din ce în ce mai mari pentru astfel de produse, mulți dintre noi vor observa că problema încă persistă! Din fericire, există un ingredient banal, care se află în orice bucătărie și pe care îl putem folosi pentru păr!

Oțetul de mere ne poate scăpa de părul gras
Oțetul de mere ne poate scăpa de părul gras

Cu siguranță că mulți dintre noi se confruntă cu problema părului gras și devenim din ce în ce mai frustrați atunci când vedem că niciun șampon, indiferent de marcă sau de preț, nu rezolvă problema. La miezul acestei probleme se află glandele sebacee, de la nivelul scalpului, care, dintr-un motiv sau altul, încep să secrete sebum în exces. Acest lucru va da acel aspect gras al părului, care poate deveni atât de greu de înlăturat.

Din fericire, există un ingredient banal pe care îl putem încerca, în locul nenumăratelor șampoane din comerț! Mai precis, este vorba despre oțetul de mere! Deși poate surprinzător să auzim că oțetul poate fi util pentru întreținerea părului, acest simplu produs care se află în orice bucătărie din lume este mult mai util decât am crede inițial!

Cum putem folosi oțetul pentru a scăpa de părul gras

Dacă vrem să apelăm la acest truc ingenios, ne vor fi necesare doar câteva ingrediente banale! Mai precis, trebuie să avem la îndemână o cană cu apă călduță, cât și 2 – 3 linguri de oțet de mere. Ideal ar fi ca acesta să fie organic, nediluat, dar și nefiltrat. Apoi, amestecați cele 2 ingrediente, iar după ce v-ați spălat pe cap, trebuie să vă clătiți cu această soluție.

Amestecul trebuie aplicat uniform, iar apoi scalpul trebuie masat vreme de 2 – 3 minute. După ce lăsați puțin timp pentru ca soluția să acționeze, trebuie doar să vă clătiți cu apă, iar asta este tot! Iar pe lângă faptul că oțetul de mere ar trebui să vă scape de părul gras, el poate și preveni apariția mătreții!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net