Obiectele pe care trebuie să le aruncăm până la Revelion! Tradiția spune că ne vor aduce ghinion în noul an

Poate că nici nu ne dăm seama cum trece timpul atât de repede, însă o scurtă privire în calendar ne va arăta că deja înaintăm tot mai mult în luna decembrie. Iar cum până la Revelion mai este doar un pas, românii care încearcă să ofere o mână de ajutor destinului lor aruncă din casă unele obiecte despre care tradițiile spun că nu trebuie să le avem de Anul Nou!

Ceasurile stricate aduc ghinion, potrivit Feng Shui / foto: Shuttertock
Ceasurile stricate aduc ghinion, potrivit Feng Shui / foto: Shuttertock

Mai mult ca sigur că fiecare dintre noi avem prieteni, sau rude, care apelează la ajutorul diverselor superstiții de-a lungul lumii, ce promit că ne vor aduce un plus de noroc și fericire în viață. Sau, de ce nu, poate chiar noi suntem printre cei care încearcă să își organizeze casele conform tradiției Feng Shui, în speranța că aceste obiceiuri ne pot oferi o mână de ajutor.

Iar cum Revelionul pare să fie din ce în ce mai aproape, unii români deja au început să facă curățenie prin casă și să arunce obiectele care, conform tradițiilor, ne vor aduce ghinion în noul an! Iar un astfel de exemplu sunt toate obiectele stricate din casă! Probabil că fiecare dintre noi avem o cană ciobită pe care tot refuzăm să o aruncăm, ori vreun ceas stricat care a rămas nereparat de ani de zile. Ei bine, potrivit tradiției, aceste lucruri trebuie aruncate!

Ceasurile stricate aduc ghinion, conform Feng Shui

Potrivit tradiției Feng Shui, se pare că astfel de obiecte ne pot aduce ghinion! Mai ales cei dintre noi care au acasă calendare vechi, sau ceasuri stricate, sunt sfătuiți să scape de ele. Potrivit tradiției din China, asemenea obiecte mențin energiile negative în casă, iar dacă vrem ca Anul Nou să fie un nou început, plin de bucurie și noroc, trebuie să scăpăm de ele!

Un alt sfat pentru un An Nou norocos, potrivit Feng Shui, este să reparăm problemele țevilor din casă! Se pare că apa este un simbol al bogăției și al abundenței în Feng Shui, iar atunci când curge apă pe la vreo țeavă buclucașă, aceste energii pozitive se vor pierde!

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net