Cum se poate scăpa de impozitul pe locuință! O categorie de români poate fi scutită de la plată

În ultima perioadă, tot mai multor români le este greu să acopere cheltuielile din fiecare lună. Fie că vorbim despre prețurile din magazine, ori despre costurile facturilor, totul pare să coste mai mult în ultimul timp, iar românii încearcă să cheltuie cât mai puțin. Ei bine, există o modalitate prin care cei care stau la bloc pot scăpa de impozitul pe locuință!

Românii care stau la bloc pot scăpa de plată / foto: Shutterstock
Românii care stau la bloc pot scăpa de plată / foto: Shutterstock

Cu siguranță că fiecare dintre noi putem observa că prețurile produselor din magazine și din piețe au devenit din ce în ce mai mari. Iar de parcă lucrurile nu erau îndeajuns de dificile, facturile lunare par să crească tot mai mult, iar un număr mare de români are probleme în a acoperi cheltuielile din fiecare lună. Ei bine, pentru cei dintre noi care stau la bloc, există și o veste bună!

Nu foarte mulți români știu acest lucru, însă există o modalitate prin care se poate scăpa de impozitul de locuință. Această taxă este destul de costisitoare, iar mulți români ar putea folosi acei bani pentru alte cheltuieli mai urgente. Ei bine, din fericire, o nouă reglementare fiscală ar putea scăpa o categorie de români de impozitul pe locuință!

Cine sunt românii care pot scăpa de impozitul de locuință

Ei bine, există o singură condiție pe care românii trebuie să o îndeplinească, pentru a scăpa de plata acestui impozit. Mai precis, se pare că românii care locuiesc în mediul urban pot scăpa de la plată dacă își anvelopează blocul pe cont propriu! Iar pe lângă faptul că acest lucru poate ajuta românii să scape de impozitul pe locuință, anveloparea blocului mai vine cu un avantaj! Ea va ajuta și la scăderea facturei de energie electrică, care pune probleme atâtor români.

Consiliul local din Drobeta Turnu Severin deja a adoptat această măsură pentru localnici, în urmă cu 4 ani. Cu toate acestea, un lucru la care românii trebuie să fie atenți este faptul că această scutire de la plată nu este și una permanentă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net