Cum să scapi rapid de petele de machiaj de pe haine. Trucul genial care te salvează mereu!

Una dintre problemele pe care noi femeile o întâmpinăm în fiecare zi este transferul machiajului pe haine. Fie că ne-am grăbit, dimineața, pentru a merge la muncă, fie că vrem să ieșim în oraș, în momentul în care am îmbrăcat un articol vestimentar după ce am terminat de realizat machiajul, acesta s-a murdărit. Află, însă, că, există un mic truc care te va scăpa de această problemă și nu vei mai fi nevoită să pierzi timp pentru a îndepărta petele. 

Cum scapi de petele de machiaj de pe haine / Foto: Freepik
Cum scapi de petele de machiaj de pe haine / Foto: Freepik

Indiferent de cât de multă atenție acorzi articolelor vestimentare, este inevitabil să nu le murdărești de machiaj atunci când le îmbraci. Mai ales partea interioară a gulerului cămășii, sau a tricoului. Cu toate acestea, există un simplu truc care te va ajuta să te îmbraci fără să îți faci griji de transferul machiajului pe haine. Este ușor, rapid și, desigur, eficient. Tot ce ai nevoie, cu siguranță, se află deja în locuința ta.

Cum poți scăpa de petele de machiaj

Cum să faci să nu îți mai pătezi hainele de machiaj? Simplu. Fixativul de păr este soluția. Realizat din diferite tipuri de polimeri, aleși în funcție de gradul de fixare, un fixativ mai puternic ar crea cu siguranță o barieră mai impenetrabilă și machiajul nu ar mai ajunge pe articolele tale vestimentare. Tot ce trebuie să faci este să îl pulverizezi pe haină înainte să o îmbraci.

Te scapă și de petele de ulei sau pix

Totodată, fixativul te poate ajuta să scapi și de petele de pix sau de ulei. Dacă pulverizezi fixativ pentru păr pe locurile afectate, astfel încât să se înmoaie bine, și îl lași 30 de minute, după ce ai spălat haina respectivă la mașina de spălat cu apă caldă și detergent, murdăria va dispărea. Vezi ce simplu se rezolvă lucrurile?

Rămânem tot la capitolul fixativ și vă mai spunem un mic secret. Vedetele nu au niciodată probleme cu pantofii sau cu sandalele. Pentru că, bineînțeles, acestea apelează tot la fixativ. Pur și simplu pulverizează fixativ pe pantofi sau pe sandale, fix în zona problematică. Conform specialiștilor, fixativul de păr are anumite proprietăți de a înmuia pielea dură, astfel încât încălțămintea nu mai poate cauza răni sau bătături neplăcute. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net