Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană, în rochia de cununie: «O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Desi anunțaseră că fac cununia la ora 16:00, George Simion și Ilinca au ajuns la primăria din Măciuca la ora 15:00. Fotoreporterii Click! au fost pe fază și i-au surprins pe cei doi îmbrăcați la patru ace. Ilinca era de-a dreptul superbă într-o rochie elegantă de culoare albă, cu un detaliu provocator, ce-i punea în evidență silueta. 

Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană
Ilinca Simion, elegantă și senzuală ca o Cosânzeană

Cei doi îndrăgostiți s-au prezentat mai devreme la primărie pentru formalități, pesemne George Simion și Ilinca nu au mai avut răbdare, căci așa este iubirea tânără, spontană și neliniștită. Liderul AUR și-a făcut apariția îmbrăcat într-un costum negru cu cămașă neagră, pășind mândru și protector alături de aleasa inimii sale, Ilinca, viitoarea doamnă Simion. 

Nu rata: George Simion, făcut cerșetor de Diana Șoșoacă, după ajutorul cerut pentru nuntă

La nunta anului a luat parte și Dan Diaconescu, care i-a însoțit pe tineri la Primărie. Reporterii Click! au surprins ipostaze unice cu fostul patron OTV, pe care le puteți vedea AICI.

Ha să vezi și: Dan Diaconescu, martor la cununia civilă dintre George Simion și Ilinca

Ilinca lui Simion, apariție WOW!: «Nu sunt obișnuită cu popularitatea!»

Ilinca a fost o apariție care a luat prin surprindere pe toți cei prezenți. Tânăra a optat pentru o rochie albă de lungime medie, care avea un element surpriză, o despicătură de-a lungul coapsei, detaliu de o senzualitate discretă, potrivită pentru o tânără viitoare mireasă.

WOW: EXCLUSIV! Poftiţi la nunta unicat a lui George Simion!

Ținuta Ilincăi a îmbinat stilul elegant cu cel provocator, astfel că aleasa lui Simion a strălucit la brațul liderului AUR. Ilinca și-a asortat vestimentația cu o pereche de sandale cu toc, care îi confereau o notă de eleganță aparte. 

Ilinca a pășit emoționată alături de George Simion și ne-a declarat că este extrem de entuziasmată pentru nunta mare care urmează. 

Mi-am dorit o nuntă foarte mare cum este nunta noastră. O să mă obișnuiesc greu să fiu doamna Simion, nu sunt obișnuită cu popularitatea!

George Simion a declarat ca au venit la Primărie doar pentru formalități, iar acum se duc să facă cununia civilă, în cadrul complexului, într-un loc special amenajat, unde vor semna și actele.

Simion a declarat că presa nu are acces. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net