Actrița Claire Foy, scene fierbinți în „A Very British Scandal”, cea mai urmărită miniserie BBC

Actrița Claire Foy, care a jucat rolul reginei Elisabeta în The Crown, a recreat în detaliu fotografia scandaloasă și explicită care a dus la divorțul ducilor de Argyll din anii 60. Scena se petrece în „A Very British Scandal”, o miniserie marca BBC care are în Anglia în aceste zile un succes răsunător.

image

„A Very British Scandal” are trei episoade și spune povestea controversată a divorțului ducelui și ducesei de Argyll, personaje interpretate de Paul Bettany și Claire Foy. O fotografie Polaroid explicită a devenit elementul cheie în despărțirea scandaloasă care s-a desfășurat sub privirea atentă a presei anilor 60.

În episodul difuzat luni, Claire Foy, care o interpretează pe Margaret, poate fi văzută intrând în baie, acolo unde o așteaptă un bărbat gol. Purtând lenjerie neagră și un șir de perle, ea îi dă o cameră foto, iar el face o poză în oglindă. Imaginea, cu caracter sexual explicit, a dus la unul dintre cele mai scandaloase divorțuri ale vremii. Interesant este faptul că fața bărbatului nu se vede în fotografie și nimeni nu-i va cunoaște vreodată identitatea. S-a speculat mult la vremea respectivă pe tema aceasta, dar fără a fi găsite vreun răspuns sau măcar o pistă. 

Fotografia a devenit motivul divorțului, iar Margaret ajunge să fie numită ducesă murdară. 

În primul episod din „A Very British Scandal” actrița Claire Foy din The Crown a filmat trei scene de sex cu doi bărbați diferiți, iar momentele au fost redate în primele 30 de minute ale episodului. Primele 16 minute o arată pe  Margaret cum seduce un bărbat cu care ia cina, apoi urmează alte scene de sex chiar cu soțul ei, pe atunci căsătorit cu cu Louise Timpson. Această a doua scenă, care are loc la numai 26 de minute de la începerea episodului, o arată pe Margaret  sosind la Castelul Inveraray din Scoția, casa lui Ian Campbell, Ducele de Argyll. La momentul primei lor întâlniri, ducele era încă căsătorit. 

Al treilea moment de sex vine la minutul 29, chiar înainte ca Margaret să-ll prezinte pe Ian  tatăl ei pentru aprobarea căsătoriei. Înainte de a merge să-i vadă pe părinții lui Margaret., ei fac o oprire rapidă, dar plină de viață într-un dulap de curățenie. 

Aceste momente din film vin la doar câteva zile după ce actrița a declarat că urăște să facă scene de sex, spunând că acest lucru o face să se simtă „exploatată” și că sunt „cel mai sumbru lucru pe care îl poți face”.

Cine era bărbatul fără cap?

„Omul fără cap” din fotografia atașată dosarului de divorț nu a fost niciodată identificat.  Societatea dorea însă cu ardoare să-i cunoască identitatea. Însuși ducele a pozat gol pentru a se dovedi dacă este sau nu trupul său.

Printre „suspecți” s-au numărat actorul de la Hollywood Douglas Fairbanks Jr și diplomatul german Sigismund von Braun, dar și  Duncan Sandys, ministrul Apărării și ginerele lui Winston Churchill. Un documentar difuzat la Channel 4 în anul 2000 a susținut că „Omul fără cap” era de fapt proiecția a doi bărbați diferiți – Sandys și Fairbanks Jr. 

Telespectatorii s-ar fi putut aștepta la câteva scene de sex  în serial, căci Foy a făcut câteva declarații înainte de lansarea serialului. Actrița a spus că momentele când a trebuit să filmeze scene de sex  au făcut-o să se simtă  „expusă” și „exploatată”. Foy a declarat pentru BBC Radio 4 Woman's Hour că „te simți exploatat atunci când ești femeie și trebuie să faci sex fals pe ecran. Nu poți să nu te simți exploatat. Este sumbru – este cel mai sumbru lucru pe care îl poți face. Te simți expus. Toată lumea încearcă să te facă să nu te simți așa, dar, din păcate, aceasta este realitatea”.

Utilizatorii de Twitter au comentat cât de ciudat a fost să vizionezi cele trei scene de sex în prezența unor membri mai în vârstă ai familiei.

Utilizatorul @strutcakes a spus: „Vizionarea în fața părinților mei nu a fost cea mai bună idee. Chiar și la 37 de ani să vezi scene de sex la televizor cu ei în cameră este extrem de incomod. 

Ducesa de Argyll, care a murit în 1993, la vârsta de 80 de ani, a fost acuzată de soțul său, în timpul divorțului, că ar fi fost o nimfomană cu peste 80 de iubiți. Divorțul ducilor de Argyll a fost pe cât de răsunător, pe atât de costisitor. Poate chair cel mai scump din istoria secolului XX.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
andi moisescu 1 jpg
cub andi moisescu png
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg