Adelin Petri┼čor pleac─â de la TVR, dup─â 11 ani. La ce post se duce

18 ianuarie 2022

Adelin Petri┼čor pleac─â de la TVR, dup─â 11 ani ├«n care a lucrat pentru televiziunea de stat. Al─âturi de el, un alt jurnalist p─âr─âse┼čte TVR: prezentatorul de ┼čtiri Daniel Coman.

image
Adelin Petri┼čor pleac─â de la TVR foto: Instagram

Adelin Petri┼čor ┼či Daniel Coman se vor al─âtura echipei Euronews Rom├ónia. Conform paginademedia.ro, cei doi au dat un concurs al─âturi de 100 de al┼úi jurnali┼čti pentru a se al─âtura echipei postului TV. Dintre ace┼čtia, doar 10-15 oameni au fost declara┼úi eligibili, iar Adelin Petri┼čor ┼či Daniel Coman au fost primele numele anun┼úate.

Reporterul special Adelin Petri┼čor a declarat c─â va pleca de la Televiziunea Public─â la finalul lunii februarie, pentru a se al─âtura echipei Euronews. El nu a oferit alte detalii.

Adelin Petri┼čor a acoperit mari evenimente politice din jurul lumii

Adelin Petri┼čor este cunoscut ca unul dintre cei mai importan┼úi reporteri speciali din televiziune. El a devenit cunoscut pe vremea c├ónd lucra la Observator. A trecut apoi la Antena 3 ┼či a lucrat pentru trustul din B─âneasa zece ani, ├«n total. ├Äntre 2008 ┼či 2010 a fost reporter Realitatea, iar din septembrie 2010 a ├«nceput colaborarea cu TVR.

stanga
dreapta
adelin petrisor6 jpg
adelin petrisor7 jpg
adelin petrisor1 jpg
adelin petrisor (2) jpg
adelin petrisor5 jpg
adelin petrisor4 jpg
adelin petrisor3 jpg
adelin petrisor jpg

El a acoperit evenimente pentru Prim─âvara Arab─â, c├ónd a fost plecat ├«n Egipt ├«n timpul c─âderii regimului Mubarak. A fost ├«n sigura echip─â de jurnali┼čti rom├óni, al─âturi de Florin Dobre, carea fost ├«n Tripoli, Libia, pentru a documenta c─âderea regimului Ghadafi. A mai fost ┼či ├«n Coreea de Nord, ├«n aprilie 2012 ┼či a transmis din Irak, Afganistan ┼či Siria. La ├«nceputul pandemiei, a fost primul jurnalist care a realizat un reportaj ├«n sec┼úiile de Terapie Intensiv─â din spitalele rom├óne┼čti, chiar la debutul crizei sanitare.

Daniel Coman pleac─â ┼či el de la TVR la Euronews

image
Daniel Coman foto: TVR

┼×i Daniel Coman a confirmat plecarea sa din TVR, pentru paginademedia.ro. El a explicat c─â va ├«ncepe s─â lucreze la Euronews Rom├ónia din februarie.

Daniel Coman a fost angajat la Antena 1, la Observator, ├«nainte de a veni ├«n 2016 la TVR. La televiziunea de stat, el a lucrat ca jurnalist economic, apoi a devenit prezentator. A ├«nceput cu ┼čtirile de diminea┼ú─â, apoi s-a mutat la edi┼úiile speciale ┼či la jurnalul de ora 14.00. ├Än 2021, el a realizat emisiunea economic─â ÔÇťPe datorieÔÇŁ, de la TVR 1.

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
tj miles
image png
Dan Negru TVR jpg
andreea balan (2) jpg
iumor jpg
survivor2 png