Adelin Petrişor pleacă de la TVR, după 11 ani. La ce post se duce

Ultima actualizare:

Adelin Petrişor pleacă de la TVR, după 11 ani în care a lucrat pentru televiziunea de stat. Alături de el, un alt jurnalist părăseşte TVR: prezentatorul de ştiri Daniel Coman.

Adelin Petrişor pleacă de la TVR foto: Instagram
Adelin Petrişor pleacă de la TVR foto: Instagram

Adelin Petrişor şi Daniel Coman se vor alătura echipei Euronews România. Conform paginademedia.ro, cei doi au dat un concurs alături de 100 de alţi jurnalişti pentru a se alătura echipei postului TV. Dintre aceştia, doar 10-15 oameni au fost declaraţi eligibili, iar Adelin Petrişor şi Daniel Coman au fost primele numele anunţate.

Reporterul special Adelin Petrişor a declarat că va pleca de la Televiziunea Publică la finalul lunii februarie, pentru a se alătura echipei Euronews. El nu a oferit alte detalii.

Adelin Petrişor a acoperit mari evenimente politice din jurul lumii

Adelin Petrişor este cunoscut ca unul dintre cei mai importanţi reporteri speciali din televiziune. El a devenit cunoscut pe vremea când lucra la Observator. A trecut apoi la Antena 3 şi a lucrat pentru trustul din Băneasa zece ani, în total. Între 2008 şi 2010 a fost reporter Realitatea, iar din septembrie 2010 a început colaborarea cu TVR.

El a acoperit evenimente pentru Primăvara Arabă, când a fost plecat în Egipt în timpul căderii regimului Mubarak. A fost în sigura echipă de jurnalişti români, alături de Florin Dobre, carea fost în Tripoli, Libia, pentru a documenta căderea regimului Ghadafi. A mai fost şi în Coreea de Nord, în aprilie 2012 şi a transmis din Irak, Afganistan şi Siria. La începutul pandemiei, a fost primul jurnalist care a realizat un reportaj în secţiile de Terapie Intensivă din spitalele româneşti, chiar la debutul crizei sanitare.

Daniel Coman pleacă şi el de la TVR la Euronews

Daniel Coman foto: TVR
Daniel Coman foto: TVR

Şi Daniel Coman a confirmat plecarea sa din TVR, pentru paginademedia.ro. El a explicat că va începe să lucreze la Euronews România din februarie.

Daniel Coman a fost angajat la Antena 1, la Observator, înainte de a veni în 2016 la TVR. La televiziunea de stat, el a lucrat ca jurnalist economic, apoi a devenit prezentator. A început cu ştirile de dimineaţă, apoi s-a mutat la ediţiile speciale şi la jurnalul de ora 14.00. În 2021, el a realizat emisiunea economică “Pe datorie”, de la TVR 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net