Adevăratul motiv pentru care Nicu Paleru a divorțat de prima sa soție. Cântărețul a demontat toate zvonurile: „Făceam atac de panică”

Nicu Paleru (51 de ani) se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică de petrecere din România. Se știe deja că de-a lungul carierei sale a lansat o mulțime de piese care au făcut furori în rândul românilor, însă despre viața sa personală încă există lucruri care nu s-au aflat până acum.

nicu paleru jpeg

„Am divorțat pentru că mi-a cerut ea”

Nicu Paleru a fost căsătorit cu Gabriela timp de 15 ani, însă povestea lor de dragoste nu a avut să dureze până la adânci bătrâneți. Cei doi au decis să divorțeze, iar la scurt timp au apărut speculații, conform cărora ruptura dintre ei s-ar fi produs din cauză că fosta sa soție nu îi putea dărui acestuia un copil, din cauza unor probleme de sănătate. Nu demult, artistul a făcut lumină în acest caz și a explicat că fosta lui parteneră a fost cea care și-a dorit să divorțeze.  

„Am divorțat pentru că mi-a cerut ea. Nu mi-a cerut o dată, nu mi-a cerut de două, nu mi-a cerut de trei ori. Eu stau mult să mă gândesc la ce s-a întâmplat în urmă, într-adevăr vina nu se caută la nimeni, vina întotdeauna eu trebuie să o găsesc la mine pentru că așa e normal. Așa cum am spus mai devreme, când suna telefonul făceam atac de panică. În perioada aia nimeni nu se mai putea înțelege cu mine, devenisem o altă persoană.

Eram ceva ce uram. Nu mai eram Nicu Paleru, Nicu, omul care zic că sunt acum sau care eram înainte de toată nebunia asta. Din cauza că voia să își refacă viața. Ea nu mai putea. Eu rămăsesem blocat în toată nebunia aia de datorii, de telefoane și nu mă mai interesa absolut nimic.

În momentul în care ți se întâmplă să dai de greu, asta e o realitate pe care eu am observat-o atunci, în momentul în care se întâmplă să nu mai vezi luminița de la capătul tunelului, există un moment de blocaj și pentru mine a fost un mare blocaj, nu am mai văzut lumina de la capătul tunelului, nu mai aveam nevoie de nimeni, nu se mai întâmplă nimic și cam asta e”, a spus Nicu Paleru în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net