Adrian Titieni, adevărul despre despărțirea de ultima soție, Adriana! A fost Papadopol motivul divorțului? „Se cerea o ieșire…”

Actorul Adrian Titieni și Adriana Irimescu au divorţat, în 2017, după un mariaj de 23 de ani. După despărțire, actrița a fost văzută când se săruta pe stradă cu actorul Alexandru Papadopol, și el proaspăt divorțat atunci de Ioana Ginghină. Adrian Titieni a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de cea de-a doua sa soție, în emisiunea Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV. 

În 2019, Alexandru Papadopol a părăsit-o pe actrița Ioana Ginghină. Actorul a fugit de acasă și s-a mutat singur într-un apartament din București. La puțin timp după aceea, Papi avea să fie surprins sărutându-se pe stradă cu Adriana Irimescu, cea de-a doua soție a actorului Adrian Titieni

S-a spus atunci în presă că cei doi actori ar fi format un cuplu de aproape un an de zile. Actorul Adrian Titieni a dezvăluit, însă,  că el a fost cel care a băgat divorț de Adriana Irimescu încă din 2017, înainte de relația fostei sale soții cu Alexandru Papadopol. 

Adrian Titieni: „Eu am cerut divorțul! Copiii au rămas la mine!”

Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola Tv, Adrian Titieni a făcut noi dezvăluiri în ce privește divorțul de cea de-a doua sa soție, Adriana Irimescu.

„Cu Adriana, a doua soție, am fost incompatibili, cred că și din cauza diferenței de vârstă dintre noi, de 13 ani. Eu aveam 36 de ani atunci când m-am căsătorit a doua oară, ea avea 23 de ani. Au fost și ani frumoși. 

Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani de rutină zilnică. Am fost doi părinți, cu doi copii, a fost o fracturare în relație. Da, este adevărat, traversezi momente de depresie, dar trebuie să facem față provocărilor. 

Până la urmă, trebuie să respecți decizia omului. E irelevant cine a cerut divorțul, dar, până la urmă, în numele adevărului eu nu ea….

În momentul acela, faci ceea ce simți. Nici nu știu cum s-a răsfrânt asupra copiilor, care erau oarecum maturi atunci. Cert e că momentul acela avea nevoie de o ieșire și ieșirea a fost asta. 

Copiiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Ne-am descurcat! Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima”, a povestit actorul, la Metropola Tv. 

A picat în depresie dupa ce prima soție a plecat în Germania!

Adrian Titieni a vorbit și despre prima sa soție, care a luat decizia să se mute în Germania, unde a început o nouă viață. 

„În viața personală nu s-au aliniat lucrurile așa de bine pe cât mi-aș fi dorit. E nevoie de multă înțelegere în relația cu un actor, care nu are sâmbete, duminici, are deplasări. Nu am reușit să găsesc un tip de parteneriat care să accepte această idee fără să apară certuri, frustrări. 

Prima soție a fost geolog și a plecat după 1990 să-și dea doctoratul în Germania. Nu am vrut să plec, am văzut Germania și nu era ce am visat. În aceea perioadă, credeam cu toții că o să întoarcem lumea  pe dos. Ea a vrut să rămân și eu în Germania, eu am decis să mă întorc în țară. 

Când m-am despărțit de prima soție, atunci când ea a rămas în Germania eu doream să-și găsească pe cineva. Și-a găsit la puțin timp și am traversat, culmea, o perioadă de depresie”, a mai povestit actorul. 

Actorul nu mai dă nicio șansă iubirii după două mariaje! „Aștept pensia…”

Ajuns aproape de pensie, actorul dorește să-și petreacă ultimii ani din viață singur. 

„Iubirea vietii mele poate apare acum la 60 de ani, cine poate ști ce se va mai întâmpla?! Nu cred că există o singură iubire în viață. Dar, se întâmplă să întâlnești persoana care zici că e aleasa. 

Mi s-a întâmplat cu mai multe persoane. Cred totuși că am trăit o imposibilă iubire, ceva irațional, puternic afectiv. Cred într-o relație serioasă, de lungă durată de zeci de ani. 

Cred că o relație poate rezista cu respectul pentru celălalt și cu o posibilă ancoră în relație. Adică  îl iei la 20, dar la 40 de ani nu mai e la fel

Am o fată medic neonatolog în Viena și un nepot, Ștefan Aurel. A doua fiică, Ariadna, este tot medic pediatru la Spitalul Gomoiu,  e rezident. Ea a știut dintotdeauna că vrea să se facă  medic, deși a făcut și filme. Nici pe ea, nici pe Marc, nu-i interesează  actoria. Marc e scenarist. 

În prezent filmez, sunt angajat la Odeon și sunt alte două teatre la care colaborez. Dar obosesc, e vârsta. Acum stau singur, doar cu Marc. Aștept pensia, va fi momentul meu de echilibru, de relaxare. 

Mi-aș dori un loc în Grecia, să mă întâlnesc în fiecare zi cu infinitul mării. Vreau să trăiesc autonom și să-mi  port singur de grijă, să nu devin o povară pentru nimeni”, s-a mai confesat actorul. 

Cine este Adrian Titieni?

Adrian Titieni (60 de ani) a absolvit, în 1988, cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” - clasa profesorului Mircea Albulescu. În 2003, actorul a absolvit cursurile postuniversitare de Regie și Montaj Film și TV, la aceeași universitate. 

În perioada 1993-1994, a lucrat la postul național de televiziune, ca realizator în cadrul Departamentului Educație-Știință, iar între 1996-1997, a fost consilier la departamentul de Relații Publice al Președinției României. 

A fost director al Studioului Cassandra (UNATC) în perioada 1999-2000 și este membru fondator al Fundației Române pentru Educație și Educatori. A fost consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru Călin Popescu-Tăriceanu (17 aug. 2007-19 dec. 2008). Din 1989 a fost șef al catedrei 'Artei Actorului' din UNATC.

Este profesor universitar doctor, iar din anul 2012 este ales rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” București.

Din 2009, inițiază „Sighișoara Film Festival”, pentru a promova producțiile cinematografice românești care au fost premiate la festivalurile internaționale. 

În 2012, lui Titieni i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului Doctorului Crișan din filmul Din dragoste cu cele mai bune intenții. A fost Rector UNATC până în martie 2016.

image
image
image
image
image
image
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
Andreea Ibacka și Cabral se susțin în momentele grele
florin ristei si naomi hedman
image
actualitate.net
image
actualitate.net