Adriana Trandafir, despre relația cu fiul ei, Ștefan, care a crescut departe de ea: „M-am furișat...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este profă de Actorie atât la o universitate din Bucureşti, cât şi pentru show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. Adriana Trandafir are stofă de „mamă”, am spune noi, dar ne-a corectat... De „bunică”. Mai ales că anul acesta împlineşte 67 de ani şi se aşteaptă ca ambii copii ai săi, Maria Speranţa (22 de ani) şi Ştefan (32 de ani), despre care ne-a oferit detalii în exclusivitate, să îi ofere cât de curând nepoţei...

Fiica actriţei, Maria (22 de ani) a absolvit Afaceri Internaţionale, în Olanda / foto: Antena 1
Fiica actriţei, Maria (22 de ani) a absolvit Afaceri Internaţionale, în Olanda / foto: Antena 1

Click!: Aţi revenit pe micile ecrane pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, unde sunteţi profă de actorie pentru concurenţi. Cum vă place acest rol?

Adriana Trandafir: Nu este foarte greu, având în vedere că sunt de aproape 20 de ani profesoară de Actorie la Facultatea „Hyperion” şi am în grijă vieţile profesionale şi, câteodată, şi pe cele personale, la propriu, ale studenţilor. Dar ce fac pentru emisiune este total diferit faţă de ceea ce predau la facultate. Pentru că dincolo există un plan pedagogic, există copii care vor să urmeze drumul acesta, pe când la show-ul de la tv este ceva cu totul deosebit: acolo vin personalităţi care au caractere şi sunt firi diferite... Şi care au alte aşteptări de la emisiune şi de la ei.

Vă place, aşadar, să fiţi ca o mamă pentru cei mai tineri...

Mai mult decât o mamă. Ca o bunică. Ştii că mama e de multe ori mai rea, aşa că eu le sunt ca o bunică iertătoare, cunoscătoare de meşteşuguri de a ierta. Eu îi cunosc foarte bine, câteodată mă amuz, câteodată sufăr pentru ei şi sunt alături de ei pentru că ştiu ce înseamnă să lucrezi şi în culisele emisiunii, şi în faţa reflectoarelor.

Aveţi între concurenţi doi de Radu, Ţibulcă şi Bucălae... Vă e greu cu doi de Radu?

Nu sunt gemeni, sunt diferiţi şi nu sunt uşor de uitat, îi am bine fixaţi în minte.

Dacă în viaţa profesională vă spuneţi deja „bunică”, aveţi parte de această experienţă şi pe plan personal? Ştiu că aveţi şi dumneavoastră doi copii... V-au dăruit nepoţei?

Încă nu, dar aştept.

Alături de fiica dumneavoastră, Maria Speranţa, v-am văzut în reality-show-ul „Asia Express”, dar pe băiat nu prea l-aţi arătat lumii...

Ştefan are 32 de ani anul acesta, este profesor la Facultatea de Drept. Şi-a predat doctoratul la care a lucrat foarte conştiincios mai mult de 5 ani. Nu este însurat încă. De aia mă menţin tânără, ca să joc şi la nunta lui.

Adriana Trandafir: „Maria și Ștefan sunt talentați, au suflet de artist, dar nu am ținut morțiș să facă și ei actorie”

Maria și Ștefan sunt cele mai mari realizări ale actriței / foto: arhiva personală
Maria și Ștefan sunt cele mai mari realizări ale actriței / foto: arhiva personală

Dar Maria Speranţa ce mai face?

Este bine, a terminat la Haga Facultatea de Afaceri Internaţionale şi acum lucrează la o companie multinaţională. Se bucură de tinereţe şi de un regim „All inclusive” acasă.

Da, ştiu că vă place enorm şi să gătiţi... Doar v-am văzut şi la „Chefi la cuţite”.

Tot timpul. Doar am scris şi patru cărţi de bucate. Eu gătesc „ca la mama acasă”, cum se zice, de la 4 ani. La mine, dacă nu am mâncare în frigider, e o traumă. Gătesc de când mă ştiu. Şi Ştefan găteşte, şi Maria Speranţa... Mi-au moştenit amândoi acest talent. Numai că ei gătesc după reţete găsite pe Internet...

V-au moştenit doar talentul de gătit? Pentru că nici unul dintre ei văd că nu a ales cariera de actor...

Au moştenit şi celălalt talent, dar nu au vrut şi nici nu am ţinut morţiş să facă şi ei actorie, să-mi calce pe urme. Pentru că fiecare om are drumul său. Şi atunci eu nu i-am obligat să facă ceva peste voinţa lor, atâta vreme cât făceau bine ceea ce făceau. Că dacă nu făceau, atunci exista o problemă. Şi m-am întrebat: oare Ştefan, băiatul meu, cum predă? Şi m-am furişat la un curs de-al lui, fără ca el să ştie, în aula Facultăţii de Drept... Şi când l-am văzut că apare cu papion şi le spune „Salve” studenţilor şi întâi le spune un bac, apoi o glumă, ca pe urmă să ajungă unde vrea el, am înţeles că este un mare şi un foarte bun actor. Nici Maria Speranţa nu a vrut niciodată să vină spre zona asta, deşi şi ea are structură şi suflet de artist, aşa cum are şi Ştefan. Amândoi sunt foarte creativi.

Adriana Trandafir: „Maria a studiat Afaceri Internaționale, Ștefan a făcut Dreptul și acum e profesor”

Maria Speranţa şi Ştefan îi oferă Adrianei cele mai mari bucurii / foto: arhiva personală
Maria Speranţa şi Ştefan îi oferă Adrianei cele mai mari bucurii / foto: arhiva personală

Dacă v-au moştenit şi acest har... atunci înseamnă că şi ei pot cânta? Am văzut deja că dumneavoastră o faceţi, atât în spectacole de teatru, cât şi la tv... Doar aţi câştigat una dintre ediţiile precedente de la „Te cunosc de undeva!”

Nu, de cântat nu cântă.

Şi nu vă pare rău?

De ce ce să-mi pară?! Nu-mi pare rău. Îmi pare bine că sunt sănătoşi. Asta nu e un rău. Dumnezeu a compensat cu altceva. Şi îi mulţumesc zilnic pentru asta. Dar nu se ştie niciodată dacă nu vor cânta şi ei. Şi eu am început târziu să cânt...

Ştim unde vă vedem la tv, dar la teatru unde vă mai putem întâlni?

La teatru continui să joc în independent, în spectacolul „Gaiţele”, împreună cu Maia Morgenstern, Carmen Tănase şi Virginia Rogin. De asemenea, joc în spectacolul „Scandal în familie”, iar în curând voi face şi un film de lungmetraj, împreună cu Maia şi Carmen - se va numi „Ca fetele”, după un scenariu scris de Lia Bugnar, care semnează şi regia. Este despre problematica femeilor trecute de o anumită vârstă, care au o anumită experienţă de viaţă. Pe 30 aprilie, cadou de ziua mea, pentru că eu mă aniversez pe 26, joc şi spectacolul „Pasărea Măiastră. Maria Tănase”. Fac 67 de ani şi îmi doresc ca toată lumea să se bucure de acest spectacol.

La atâtea activităţi, mai aveţi timp şi pentru dumneavoastră?

Am grijă şi de mine, şi de copiii mei, de familie, şi de studenţi. Am şcoală mea de teatru şi încerc să fac totul cât mai bine posibil, în aşa fel încât să nu regret niciodată ceea ce am făcut.

Dar în seriale tv veţi mai juca?

Dacă ai face tu serialul, m-ai lua. Cei care fac seriale nu m-au văzut într-un personaj. Încă nu s-au gândit la mine. Acum sunt într-o pauză, însă e adevărat că am avut două seriale unul după altul (serialele „Sacrificiul” şi „Fructul oprit”, realizate de Antena 1 - n.r.). Mai trebuie să le lăsăm loc şi altora, să capete experienţă...

Adriana Trandafir a suferit enorm pentru că fiul ei, Ștefan Bogrea, a crescut departe de ea

Băiatul, Ştefan, are 25 de ani şi este deja profesor la Facultatea de Drept
Băiatul, Ştefan, are 25 de ani şi este deja profesor la Facultatea de Drept

Fiul Adrianei, Ştefan, care are numele de familie Bogrea, a crescut departe de mama sa mare parte din copilărie, după ce actriţa a divorţat de tatăl acestuia când el era doar un puşti, avea numai 7 anişori. Artista a povestit că, din cauza meseriei sale, instanţa a decis la acea vreme ca Ştefan să rămână alături de tatăl său. Adriana Trandafir a suferit foarte mult, mai ales că o perioadă lungă de timp nu a putut să-şi vadă copilul deloc. „Nu actriţa Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nici o legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot aşa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare”, a mai povestit Adriana Trandafir. Deşi a suferit şi el foarte mult, Ştefan şi mama sa au reuşit să îşi vindece rănile trecutului şi au acum o relaţie foarte frumoasă.

Audienţe-record la debutul noului sezon „Te cunosc de undeva!” 

Adriana Trandafir, între celelalte colegele profesoare de la „Te cunsoc de undeva!” / foto: Antena 1
Adriana Trandafir, între celelalte colegele profesoare de la „Te cunsoc de undeva!” / foto: Antena 1

Cel de-al 19-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” a debutat în forţă în weekendul care tocmai s-a încheiat. Prima ediţie difuzată de Antena 1 chiar de 1 aprilie a înregistrat audienţe-record. Emisiunea prezentată de Alina Puşcaş şi de Pepe a adunat în faţa micilor ecrane peste 1.7 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de maximă audienţă, înregistrat la ora 21.59.

Iată concurenţii acestui sezon, grupaţi în opt echipe: (1) Emilian şi WRS, (2) Damian Drăghici şi iubita sa, Cristina, (3) Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, (4) Nicole Cherry şi Juno, (5) Valentin Sanfira şi Codruţa Sanfira Filip, (6) Radu Ţibulcă şi CRBL, (7) Adda şi Radu Bucălae, (8) Misha şi AMNA. Juriul are de data aceasta un membru în plus, Mihai Petre, care s-a alăturat celorlalţi „judecători” - Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan.

Mihai Petre s-a alăturat juriului emisiunii „Te cunosc de undeva!”

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net