Adriana Trandafir a vrut să se sinucidă. Celebra actriță a fost devastată de durere

Ultima actualizare:

Adriana Trandafir a dezvăluit că a vrut să se sinucidă. Celebra actriță a relatat un episod întunecat din viața ei. Totodată, vedeta a vorbit și despre momentul când a fost în „moarte clinică”.

De ce a vrut să se sinucidă Adriana Trandafir?
De ce a vrut să se sinucidă Adriana Trandafir?

De ce a vrut să-și ia viața Adriana Trandafir?

Îndrăgita actriță ne-a încânat de ațația ani prin talentul și spiritul ei atât de viu și autentic. Din păcate, vedeta s-a lovit de multe obstacole în viața ei.

Un episod cumplit a dus-o în pragul unei căderi totale. Totul s-a petrecut în 1985, când Adriana Trandafir își depusese actele pentru a pleca în America, unde avea parte de „o poveste de iubire”.

„Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu vreau să-mi citesc dosarul. Ani de zile am luptat pentru bani și pentru viză”, a povestit actrița, conform Fanatik.

„În noaptea în care am aflat am albit”

În cele din urmă, Adriana Trandafir a obținut viza, dar abia atunci a venit adevărata lovitură. Băiatul pentru care pleca în Statele Unite ale Americii „se însura cu alta”. Actrița avea să piardă totul într-o singură noapte.

„Până la urmă am obținut viza și s-a întâmplat ceva, o poveste în care, într-o noapte, a trebuit să iau decizia dacă să plec sau să rămân. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta. În noaptea în care am aflat am albit. În România nu mai aveam nimic, fără radio și fără tv, mă certasem cu părinții, aveam doar o rochie de mireasă și verighetele pregătite.

Am fost și am depus pașaportul la secția de pașapoarte, am renunțat la viză, spre stupoarea tuturor oamenilor legii care 2 ani au încercat să mă convingă să nu plec. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid.

Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la tearul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat”, a relatat Adriana Trandafir, conform sursei citate.

Adriana Trandafir a fost aproape de moarte 

După cum spuneam, îndrăgita actriță a avut destule episoade grele. Un moment cutremurător s-a petrecut atunci când a făcut un șoc anafilactic. Vedeta spune că a fost aproape de moarte în acea zi.

„Am fost și în moarte clinică, dar cred că am niște îngeri păzitori care m-au învățat să merg mai departe. Am făcut un șoc anafilactic, chiar de ziua mea. Întâmplător mă aflam chiar în curtea spitalului CF2 din București.

Am fost luată și declarată moartă. Țin minte că m-am dus în tunel până sus, era atât de frumos și bine acolo, nu mi-a fost frică de moarte, acum pot să vorbesc ușor despre ea.

Până unde am ajuns a fost bine, de aia mi-a părut rău că m-am întors, a fost o experiență foarte interesantă”, a precizat Adriana Trandafir.

Vezi și ce a povestit fiica actriției, Maria Speranța, care într-un interviu Click! a vorbit despre durerea pe care mama ei o poartă în suflet, dramele din familie și problemele pe care artista le-a avut. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net