Al doilea sezon al serialului-fenomen „Squid Game” revine pe Netflix!

Netflix a anunțat pe data de 12 iunie revenirea celui de-al doilea sezon al celui mai urmărit serial de până acum. Creatorul „Squid Game”, Hwang Dong-Hyuk, a confirmat încă de acum o lună existența unui nou sezon și, în acest sens, a oferit și un interviu.

stanga
dreapta
squid game sezon 2 jpg
squid game sezon 2 2 jpg
squid game sezon 2 3 jpg
squid game

Pe contul de Twitter al celor de la Netflix a apărut un video scurt în prim-planul căruia apare ochiul păpușii Young-hee, surprinsă în mai multe secvențe din primul sezon al „Squid Game”. La un moment dat, pe pupila păpușii creepy apare cifra doi, iar în descrierea filmulețului s-a anunțat, cu o replică faimoasă din serial, că în curând începe noul sezon: „Red light... GREENLIGHT” (n.r. lumina roșie... undă verde).

Vezi și:  Cele mai bune seriale de pe Netflix pe care să le începi vara aceasta

squid game sezon 2 5 jpg

Totodată, a apărut și un mesaj din partea geniului care a gândit cel mai urmărit serial din toate timpurile. Creatorul Hwng Dong-Hyuk, în vârstă de 51 de ani, și-a început „scrisoarea” spunând că „O rundă cu totul și cu totul nouă urmează să apară”.

Hwang Dong-Hyuk, primele declarații despre noul sezon „Squid Game”

„Mi-a luat 12 ani să aduc la viață abia anul trecut primul sezon al Squid Game. Dar a durat doar 12 zile ca Squid Game să devină cel mai urmărit serial din toate timpurile, pe Netflix. Ca scriitorul, producătorul și regizorul serialului, (n.r. – vreau să transmit) o dedicație pentru fanii de oriunde din lume. Vă mulțumesc pentru că ne urmăriți și iubiți serialul.

Nu rata: Weekend de Oscar. Cele mai bune filme pe care să le vezi pe Netflix sau HBO Max

Iar acum Gi-hun revine, Front Man revine. Sezonul 2 apare. Bărbatul în costum cu ddakji s-ar putea să revină. De altfel, îl veți cunoaște și pe iubitul lui Young hee, Cheol-su. Haine să ne fiți alături într-o nouă rundă”, a declarat bărbatul, în comunicatul publicat de Netflix.

squid game sezon 2 4 jpg

Cum a ajuns serialul atât de popular

„Squid Game” are la bază ideea unui concurs unde 456 de indivizi, toți având mare nevoie de bani, participă la versiuni mortale ale unor jocuri cunoscute pentru copii, în speranța că vor câștiga și vor lua un premiu uriaș. Serialul a primit numai laude din partea criticilor imediat după lansare și nu doar pentru scenariu, ci și pentru performanțele actorilor.

Mulți dintre membrii echipei de filmare, printre care și actori, au fost nominalizați la premii și distincții importante. O Yeong-su, spre exemplu, a primit premiul de cel mai bun actor într-un rol secundar dintr-un serial sau film, la globurie de Aur.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet (5) jpg
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png