Alex Dima de la „România, te iubesc”, mesaj cutremurător! De ce nu suntem fericiți: „M-a pus pe gânduri...”

Ultima actualizare:

Alex Dima dezvăluie unde ne putem găsi fericirea, într-o discuție de excepție cu Mihai Morar.

Alex Dima de la România te iubesc, invitat în podcastul Fain și Simplu
Alex Dima de la România te iubesc, mesaj cutremurător! Foto: colaj/captură youtube

Invitat în cadrul podcastului Fain și Simplu producătorul emisiunii România te iubesc a vorbit despre cele mai grele momente din cariera sa de jurnalist. Alex Dima este descris de Mihai Morar drept un jurnalist pasionat de profesia lui, un român care nu vrea să renunțe la țara lui și un tată care își crește cei doi copii într-o țară pentru care luptă constant.

De ce se duc oamenii atât de departe în concediu? Este una dintre întrebăril la care Alex Dima a răspuns, în încercarea de a explica relația oamenilor cu ei înșiși.

„Omul se duce dintr-o nevoie, când de fapt căutarea aceea este atât de aproape, este la el. Îi este frică să scormonească în el. Să stai pe o buturugă, pe un bolovan la poartă rezemat și sî începi să călătorești în tine și să începi să repari niște lucruri pe acolo.

Așa, îți este mai comod să iei niște bilete, să te urci în avion și ajungi până acolo și trăiești și te întorci mai obosit. Mi-a plăcut mult chestia asta, m-a pus pe gânduri: fugim de noi.” , a spus Alex Dima.

De asemenea, jurnalistul spune că oamenilor le este foarte greu să ajungă la ei înșiși. De multe ori le este dificil să caute în interiorul lor de teama că vor da de lucruri care nu le plac și despre care le este frică să admită că există.

„Făcând binele și punându-te în slujba binelui s-ar putea să îți netezești niște drumuri către tine, care să îți mărească stima de sine. Tu făcând bine, să te privești cu alți ochi și să poți să pătrunzi acolo.

Dacă te uiți în tine și vei găsi numai sperietori și tot felul de lucruri pe care tu le-ai îngropat s-ar putea să te temi și să nu faci întâlnirea asta cu tine, și atunci făcând binele, e o cale.”, a mai spus Alex Dima.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net