Ediția din 25 martie, cea mai scumpă din istoria emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”: «Pe la 11 mai scădem lumina»

Ultima actualizare:

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani" este difuzată în fiecare dimineață, în timpul săptămânii, din anul 2008. Telespectatorii au avut parte de o surpriză în ediția de vineri, 25 martie. Dani Oțil a făcut un anunț complet neașteptat. 

Dani Oțil și Răzcan Simion prezintă emisiunea de la Antena 1 de 14 ani
Dani Oțil și Răzcan Simion prezintă emisiunea de la Antena 1 de 14 ani

Dani Oțil și Răzvan Simion aduc zâmbetul pe buze telespectatorilor, în fiecare dimineață, de 14 ani. Din păcate, ediția de 25 martie a fost cea mai scumpă de la începutul anului 2022. Motivul a fost dezvăluit, pe un ton glumeț, chiar de către Dani Oțil.

Se pare că în zona în care se află și studioul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani" există o defecțiune încă de joi, 24 martie, iar distribuția curentului electric este sistată. În aceste condiții, producătorii au apelat la soluția de avarie: generatoarele care consumă foarte mult, potrivit spuselor lui Dani. 

  „Suntem pe generator de ieri. A căzut curentul în zonă, deci este cea mai scumpă ediție de Neatza de când a început anul. Fiecare minut duce niște litri de motorină, ca dumneavoastră să ne vedeți luminați. Pe la 11 o să mai scădem lumina” , a spus Dani, pe un ton glumeț. 

Dani Oțil, reacție nervoasă în direct!

Dani Oțil este cunoscut pentru comentariile sale amuzante. Săptămâna însă prezentatorul a lăsat gluma la o parte și a reacționat dur la adresa celor care îl critică din cauza înălțimii pe care o are.

Citește și: Afirmația care l-a scos din minți pe Dani Oțil

Reacția nervoasă a avut loc în direct, iar colegii de platou s-au abținut cu greu să nu râdă în timp ce Dani și-a rostit, iritat, discursul. Dani a observat că, în unele articole, numele său este alăturat sintagmei "micuțul prezentator". Dani este deranjat de această asociere și nu o consideră deloc potrivită. 

Dani Oțil a participat la o cursă de mașini în Finlanda

Dani Oțil a absentat din platoul emisiunii pentru câteva zile? Motivul? Prezentatorul a participat la o cursă de mașini care a avut loc tocmai în Finlanda.

Dani a distribuit numeroase fotografii din escapdă pe contul personal de Instagram, iar peisajele Finalndei sunt unele care pur și simplu îți taie respirația. După câteva zile în care a primit o porție de adrenalină, Dani s-a întors la activitățile obișnuite și la viața de zi cu zi. 

Vezi și: Ce caută Dani Oțil tocmai în Finlanda și ce mesaje îi transmite soția 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net