Cel mai mare viciu al Mariei Cârneci. Interpreta de muzică populară nu s-a sfiit să recunoască: „Prietenii mei unde crezi că m-au dus?”

Maria Cârneci, arhicunoscuta interpretă de muzică populară românească, mărturisește cu nonșalanță faptul că are un viciu de care nu s-a putut lăsa. Își recunoaște calitățile și defectele și nu se sfiește să discute public despre ele. 

Maria Cârneci / foto: Social media
Maria Cârneci / foto: Social media

Invitată în trecut în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, solista a acceptat provocarea de a vorbi cu cărțile pe masă despre fiecare întâmplare din viața ei. Printre întrebările primite, s-a numărat una referitoare la dependența de păcănele. 

Maria Cârneci: „Alte jocuri nu știu”

Artista nu a avut niciodată o problemă în a recunoaște faptul că a prins „drag” de păcănele. Maria Cârneci mărturisea faptul că a trăit pentru prima dată această experiență în America, atunci când a mers în vizita la anumiți prieteni. 

De atunci, vedeta recunoaște că a găsit o cale de relaxare prin mersul în cazinou. Maria Cârneci nu neagă faptul că există momente în care se mai destinde prin intermediul lozurilor în plic. 

„Să știi că în America prima dată când am fost... E adevărat ce spui tu cu colecția de cristale, cu oglinda, că am venit la spinare cu tot felul de nebunii din toată lumea. Mai repede am cumpărat ceva pentru casă, pentru băiatul meu, decât să-mi iau nu știu ce rochie cu spatele gol. 

Adică, nu știu, mai repede a fost pentru casă. Avem prieteni în toată lumea și, prima dată când am mers în America, prietenii mei unde crezi că m-au dus? (n.r. la cazinou). 

Pe aici m-am mai dus cu colegi, mergea și soțul. Bine, noi am cântat în cazinouri la Sinaia la nunți. Dar, cum să zic, nu, dacă nu te ajungi din banii pe care-i câștigi corect. Dar e frumos să te duci, și avem prieteni. 

E o relaxare... Cum să zic? Alte jocuri nu știu. Loz în plic - când venim de la cântări, fiecare din orchestră luăm câte o pungă. Îți dai seama că e păcăleală, dar ne distrăm”, a declarat Maria Cârneci, în cadrul emisiunii moderate de Denisei Rifai. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net