Viața Mariei Cârneci, marcată de tragedii. Artista, îngenuncheată de durere: „Mi-e greu...”

Ultima actualizare:

La patru ani de la moartea soțului, Maria Cârneci e de neconsolat. Solista a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre tragediile care i-au marcat familia, în ultimii ani, în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola Tv.

Pierderea soţului a dărâmat-o pe Maria Cârneci! Îndrăgita solistă de muzică populară nu poate să-și revină nici acum, la patru ani de la moartea soțului ei, Romulus Petrescu. În ultimii ani, un val de tragedii s-au abătut asupra familiei sale. Și-a pierdut pe rând: doi frați, tatăl, socrii și, în cele din urmă, soțul.

Maria Cârneci (70 de ani) a rămas văduvă, la doar 66 de ani. Soţul cu care a împărţit 40 de ani de viaţă, Romulus Petrescu, s-a stins din viață în urma unui cancer de colon. Medicii nu l-au mai putut salva.

De atunci, Maria Cârneci este alt om! A vărsat lacrimi amare în toți acești ani și este de neconsolat. Artista a făcut mărturisiri sfâșietoare, invitată la podcastul Cristinei Șișcanu.

Maria Cârneci: „Nu mă așteptam să se ducă atât de repede!”

Nu mă așteptam ca Giani să se ducă atât de repede. Eu pe 25 noiembrie l-am înmormântat și înainte cu o lună am avut nuntă la Constanța cu Adi Minune și Ionuț Galani. Pe 2 noiembrie, era ziua lui de naștere, n-aș fi crezut că pleacă. Sunt momente nu că dureroase…

Eu nu am avut alte căsnicii, Cârneci e numele de la mama și Petrescu mă cheamă după soțul meu. El a fost director de hotel toată viața lui. Colegele mele, și Irina Loghin care a fost cu el în America, îmi spuneau că nu am pierdut numai un soț, am pierdut un om, un prieten.

În fiecare clipă îi simt lipsa, câteodată îmi vine un miros așa, mirosul lui. Nu a ridicat niciodată tonul la mine, era calm, răbdător. N am avut decât un copil, dar mi-aș mai fi dorit. Dar, când pleci de jos, vrei să faci multe.

Am picat într-o tristețe, după ce l-am pierdut, noroc cu fetițele. Am plâns mult că nu-l mai găseam, nu știam în ce direcție s-o iau. Nu știam nici unde să plătesc facturile de la casă, nu știam nimic. Ce fac?! Îmi vine greu dimineața când așez masa, nu am cu cine să-mi beau cafeaua”, a declarat Maria Cârneci, la podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola Tv.

Mesaj cutremurator pentru soțul mort: „Daca l-aș vedea i-aș spune să ma ia și pe mine la el”

Viața Mariei Cârneci a reprezentat, de altfel, un șir lung de tragedii, în ultimii ani.

Mi-e greu când vin Sărbătorile, el împodobea curtea, casa. Mi-e dor de Giani în fiecare clipă! Nu simt în apele mele fără el. Cum să mai merg eu să dansez la evenimente? Nu pot!

Nu se pune priblema să-mi mai refac viața după el. Nu aș fi în stare. Nu le condamn pe cele care pot să o facă. N-am pomenit nici în familie. Sora mea a rămas văduvă la 24 de ani. În ziua de Crăciun l-a îngropat pe soțul ei, nu s-a mai măritat niciodată!

Am plâns mult în anii ăștia! Mi-am pierdut doi frați, l-am pierdut și pe tata, am pierdut socrii, într-un an de zile, unul după altul, și după aia a murit și soțul meu …S-au dus colegi: Nelu Ploieșteanu, Ileana și câți alții, Catanga…Mi-e dor de ei! Nu mai e la fel! Din păcate, toți s-au dus pe la 60 de ani așa. Mai aveau de spus, de dăruit…Dacă l-aș vedea acum în față, i-as spune soțului meu să mă ia și pe mine la el!

Am vândut mașina după moartea soțului, că nu am putut s-o mai privesc. O să-mi iau altă mașină că am și eu carnet. Nu mă pricep la afaceri, soțul meu avea hotelul de la Târgoviște, dar s-a pierdut absolut tot”, a mai spus solista.

Giani şi Maria Cârneci au fost căsătoriţi timp de peste două decenii. Au avut un singur fiu, Eduard Petrescu. În prezent, artista este bunica a două micuţe superbe, Rose Maria şi Jacqueline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net