Cele mai bune filme pe care să le încerci pe noul HBO Max

HBO Max tocmai ce a ajuns în România, iar un alt serviciu de streaming înseamnă o altă bibliotecă vastă de titluri pe care să le cercetezi pentru a găsi ceea ce vrei să vizionezi. 

HBO MAX ROMANIA jpg

HBO Max este serviciul de streaming de la WarnerMedia, care găzduiește nu doar titluri marca HBO, ci și o mulțime de filme din biblioteca Warner Bros.

Drive My Car

Când au fost anunțate nominalizările la Premiile Oscar 2022, nominalizarea Drive My Car în Cel mai bun film ar fi putut fi o surpriză pentru mulți, dar puternica dramă japoneză de la Ryusuke Hamaguchi este de departe unul dintre cele mai bune filme din 2021.

 Bazat pe nuvela cu același nume a lui Haruki Murakami, Drive My Car spune povestea actorului și regizorului de teatru Yūsuke Kafuku, în timp ce regizează o adaptare a unchiului Vanya, la scurt timp după moartea soției sale.

Trilogia Jurassic Park

Primul Jurassic Park este de neegalat din punct de vedere al calității, dar întreaga trilogie Jurassic Park este acum difuzată pe HBO Max, dacă vă simțiți pregătiți pentru un maraton. 

Filmul lui Steven Spielberg din 1993 este un film magic simplu – un film clasic, perfect. Continuarea sa din 1997, The Lost World este un pas în jos în calitatea poveștii, dar are încă câteva secvențe captivante. Și Jurassic Park III din 2001, regizat de Joe Johnston , ei bine, poți să faci ce vrei cu el. Este… ok.

Willy Wonka și fabrica de ciocolată

 Willy Wonka și fabrica de ciocolată din 1971 este calea de urmat pentru o seară de homecinema. Filmul atinge o linie diabolic de distractivă între încântător și terifiant, în mare parte datorită interpretării principale a lui Gene Wilder, dar este suficient de blând pentru a preveni orice neplăcere. 

The Suicide Squad

Nu este doar cel mai bun film DC EU, ci și unul dintre cele mai bune filme din 2021. Această semi-continuare a filmului din 2016 este mai mult o rebranduri decât orice, deoarece regizorul Guardians of the Galaxy James Gunn își imaginează un film de război de tip Dirty Dozen , cu acești proscriși din universul DC.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net