Cele mai bune seriale de pe Netflix pe care să le începi vara aceasta

Ultima actualizare:

Dacă ai nevoie de ceva care să-ți ocupe timpul, iată cele mai bune seriale pe care merită să le începi în această vară, pe Netflix.

Seriale de acțiune

The Sinner (2017)

Patru sezoane fascinante din The Sinner așteaptă să fie urmărite, fiecare axat pe o crimă comisă de un infractor improbabil, în circumstanțe și mai ciudate. 

Citește și Weekend în familie: cele mai bune filme de comedie de pe Netflix

Sezonul 1 o are în vedere pe Cora (Jessica Biel), care a înjunghiat un bărbat pe o plajă, dar habar nu are de ce. Depinde de detectivul Ambrose (Bill Pullman) să dezvăluie evenimentele șocant de tulburătoare ce stau ascunse în psihicul ei, care au dus la declanșarea acestui incident macabru.

American Vandal (2017-2018)

American Vandal este o parodie a documentarelor despre crime adevărate, cum ar fi documentarul Making a Murderer. Serialul urmărește consecințele unei farse dintr-un liceu american, care nu a mers așa cum se așteptau elevii. 

Vezi și Weekend de Oscar. Cele mai bune filme pe care să le vezi pe Netflix sau HBO Max

După ce 27 de mașini ale facultății sunt lăsate vandalizate, rămâne la latitudinea unui cuplu de studenți să rezolve crima, înainte ca persoana greșită să fie exmatriculată. Da, asta este o satiră, dar țese un mister surprinzător de captivant, care creează o imagine de ansamblu exactă a vieții contemporane din liceele americane. 

Narcos (2015-2017)

Regele drogurilor Pablo Escobar este subiectul acestui serial, care trece prin ascensiunea sa de a deveni infamul distribuitor de cocaină și miliardar.

O relatare reală care se îmbină cu imagini din arhivă, Narcos reușește să prezinte o latură simpatică lui Escobar, fără a submina gravitatea vieții sale.

În plus, vânătoarea DEA (serviciul antidrog din Statele Unite) de a-l doborî pe Escobar rămâne mereu în prim-plan. După ce ați terminat cele trei sezoane, continuați cu Narcos: Mexico, o serie însoțitoare care se concentrează pe comerțul ilegal de droguri din Mexic.

Peaky Blinders (2013)

Netflix a cumpărat cu mare înțelepciune drepturile pentru Peaky Blinders, unde există deja cinci sezoane, iar al șaselea, care urmează să fie și ultimul, urmărește ascensiunea uluitoare a liderului de bande din Birmingham, din anii 1900, Thomas Shelby. 

Pregătește-te pentru o performanță fascinantă a lui Cillian Murphy în această saga a familiilor de răufăcători.

Seriale romantice

Bridgerton (2020)

Cu vedete de rang înalt și costume colorate, aceasta este Regency London, așa cum ați văzut-o în câteva ipostaze și în Bridgerton. Aventurile amoroase ale fraților Bridgerton sunt surprinse de un buletin informativ scandalos, scris de versiunea lui Regency London a Gossip Girl, exprimată de nimeni alta decât Julie Andrews.

Încă de la apariția sa, serialul Bridgerton a primit aprecierile fanilor de pretutindeni, care i-au făcut, pe cei mai mulți, să dorească să viziteze zonele expuse în serial. 

Lovesick (2014-2018)

Vizionare ușoară, plăcută, cu o premisă pregătită pentru umorul de situație. Dylan, un casanova, descoperă că are chlamydia (boală cu transmitere sexuală) și trebuie să-și urmărească aventurile pe care le-a avut în trecut, ca să le informeze că ar putea avea și ele. 

O narațiune retrospectivă e răspunzătoare pentru atenția pe care reușește să o capteze, mai ales când accentul se îndreaptă asupra sentimentelor lui Dylan și a celei mai bune prietene, Evie. 

Seriale de comedie pe Netflix

Never Have I Ever (2020)

Devi este liceanul tău obișnuit, care nu își dorește altceva decât să fie cool și să-și facă o relație.

Dar e greu să rămâi cu picioarele pe pământ, mai ales după ce tatăl tău moare. Povestea despre maturitate lui Mindy Kaling acoperă un teritoriu familiar și, totuși, iese în evidență în mai multe moduri. 

Pe lângă povestea destul de amuzantă, dar și de dramatică, povestea surprinde mai multe tipologii ce există în fiecare liceu, care are rolul de a satiriza felul în care oamenii se comportă cu alte persoane.

Russian Doll (2019)

Russian Doll este unul dintre cele mai hilare comedii de pe Netflix. Natasha Lyonne este piesa centrală al acestui puzzle și al acestui mister ce stă în spatele unei comedii-dramatice excepționale. 

Pe lângă momentele hilare, Russian Doll are și momente de introspecție, care va pune urmăritorul pe gânduri pentru o perioadă destul de mare, pentru a se asigura că nu va abandona și acest serial. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net