Cine sunt ispitele surpriză de la Insula Iubirii sezonul 7. Fanii emisiunii vor rămâne muți de uimire!

Viperele Vesele vin în premieră cu noi dezvăluiri despre identitatea ispitelor supriză din cadrul sezonului 7 al emisiunii „Insula Iubirii”. Acestea sunt din nou cu un pas înainte, așa cum deja ne-au obișnuit, astfel că nu s-au sfiit să anunțe cu doar câteva zile înainte cine sunt ispitele care au stârnit curiozitatea tuturor. Ei bine, așteptarea a luat acum sfârșit, căci Viperele Vesele le-au făcut ziua mai frumoasă celor care așteaptă cu nerăbdare debutul reality-show-ului de la Antena 1. Descoperă din rândurile de mai jos numele ispitelor surpriză!

Cine sunt cele două ispite surpriză de la „Insula Iubirii” / foto: Facebook
Cine sunt cele două ispite surpriză de la „Insula Iubirii” / foto: Facebook

Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare debutul sezonului șapte al unuia dintre cele mai urmărite reality-show-uri de la Antena 1, anume „Insula Iubirii”. În doar câteva zile, respectiv 22 și 23 iunie 2023, cei de acasă vor urmări în premieră provocarea la care nouă cupluri își testează iubirea, în preajma celor mai provocatoare ispite masculine și feminine. Deși se cunoaște identitatea doar a nouă ispite masculine și nouă ispite feminine, Click! vă informează numele celor două „ispite secrete”.

Viperele Vesele au dezvăluit numele ispitelor surpriză de la „Insula iubirii”

Dezvăluirile Viperelor Vesele din ultimul timp despre anumite personalități din showbiz-ul românesc, dar și alte informații referitoare la diverse secrete din culisele emisiunilor nu se opresc aici. Recent, prin intermediul unei postări pe Instagram, Viperele Vesele au făcut publice numele ispitelor surpriză de la Insula Iubirii: Maria Ilioiu și Matei Negrescu.

Vă reamintim că Viperele Vesele sunt persoanele care dezvăluie, în exclusivitate, detalii incendiare din interiorul trusturilor TV din România, dar și despre vedetele din showbiz, întotdeauna înainte de TV.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că ispitele surpriză din sezonul șapte al emisiunii „Insula Iubirii” sunt Maria Ilioiu și Matei Negrescu. Antena 1 ne iubește!”, a fost mesajul postat de pagina de Instagram Viperele Vesele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net