Corina Chiriac, despre singurătate și depresie: «Mă bucur de prieteni, dar...»

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică ușoară de pe meleagurile autohtone, a participat de curând în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit, printre altele, și despre cum resimte singurătatea.

Artista Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, a ales să fie o femeie singură, luând decizia de a nu se mai recăsători. Singurul său partener cu care a ajuns în fața altarului a fost Virgil Anastasiu, mariajul lor durând din 1993 până în 1997. Ulterior, în 2019, bărbatul s-a și stins din viață.

Citește și: Corina Chiriac, o frumusețe atemporală! Apariția fermecătoare la Gala Femeilor Remarcabile

Corina Chiriac, despre momentele de singurătate

Întrebată cum resimte această singurătate, Corina Chiriac, cântăreața cu voce inconfundabilă, s-a declarat mulțumită de viața ei, explicând că se bucură la fel de mult și de momentele în care este singură, având în vedere că are cu ce să își ocupe timpul. 

Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv. Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, și-a făcut artista o scurtă „descriere”. „Ești nevasta perfectă!”, a glumit gazda podcastului atunci, la care cântăreața a venit cu o replică fermă, tot într-o notă amuzantă: „Asta nu!”.

Citește și: Corina Chiriac are grija zilei de mâine, după 50 de ani de muncă: «Mi-am redus cheltuielile la minimă necesitate»

Corina Chiriac, despre perioada pe care a petrecut-o în California

Damian Drăghici a continuat șirul întrebărilor, fiind curios dacă artista regretă perioada pe care a petrecut-o în America, alături de cel care i-a fost soț. Cei doi au locuit vreme de 5 ani, în California, iar solista a explicat, de-a lungul timpului, că era plătită foarte prost acolo.

Nu (nu îi pare rău n.r), pentru că nu am venit cu bani de acolo, dar am venit cu multă cunoaștere. Mi s-a deschis foarte mult orizontul minții. Și când am înțeles că nici eu, nici Vigil - Dumnezeu să îl ierte!- nu o să facem prea mulți purici pe acolo, am zis că eu mă duc acasă.”, a continuat Corina Chiriac. 

După ce s-a întors din America, a urmat o perioadă de depresie

Întrebată dacă în perioada în care s-a întors a urmat o perioada de depresie, îndrăgita solistă a răspuns afirmativ. 

„Vreo câțiva ani. A fost greu...Tata a plecat în '94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r) Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă. 

În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r)”, a mai spus Corina Chiriac. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
baraj siriu sursa shtiu ro jpg
Xavi jpg
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu