Cum arată astăzi casa superbă din „Singur Acasă”. E complet schimbată și modernizată

Ultima actualizare:

„Singur acasă”, filmul de Crăciun preferat de oamenii din întreaga lume dăinuiește și în prezent pe micile ecrane, intrând pe post la televizor anual, de Crăciun. Totuși, mulți s-au întrebat cum arată acum casa în care s-a filmat „Singur acasă”. 

Cum arată acum locuința din „Singur acasă”
Cum arată acum locuința din „Singur acasă”

Spre deliciul iubitorilor de filme crăciunistice, în special „Singur acasă”, în social media a devenit viral un clip video în care vedem casa din film total schimbată și modernizată. 

Așa arăta casa în film (Foto: Captură video)
Așa arăta casa în film (Foto: Captură video)

Cât de schimbată e casa din filmul în care a jucat Macaulay Culkin

Casa din Chicago a fost vândută în 2012. Așa arată în prezent (Foto: Profimedia)
Casa din Chicago a fost vândută în 2012. Așa arată în prezent (Foto: Profimedia)

Au trecut mai bine de 30 de ani de la prima apariție a filmului care acum a devenit un simbol al Crăciunului. Vizionarea acestuia în perioada sărbătorilor a devenit o adevărată tradiție chiar și în țara noastră, românii așteptând cu nerăbdare reveredea cu Kevin

Începând cu anul 1990, după terminarea filmărilor, casa imensă în care au avut loc mare parte din evenimente a devenit o atracție turistică. Oamenii sunt fascinați de frumusețea și imensitatea ei. 

Cele mai recente imagini ilustrează cât de schimbată este acum locuința din „Singur acasă”. Cu toate că poate acum se poate încadra în lista caselor moderne, odată cu noile amenajări pare că a dispărut un strop din magia ei. 

Așa arată în prezent în interior (Foto: Airbnb)
Așa arată în prezent în interior (Foto: Airbnb)

Cum a fost aleasă casa din film

Așa arăta interiorul casei în film (Foto: captură video)
Așa arăta interiorul casei în film (Foto: captură video)

Regizorul și-a dorit ca filmul să aibă loc într-o casă ideală pentru scenariul scris de John Hughes. „Trebuia să găsim o casă care să funcționeze pentru cascadorii și, de asemenea, care să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual. Nu știu dacă are sens, dar locuința trebuia să fie caldă și amenințătoare în același timp.”, a spus Columbus într-un interviu din 2015. „Este genul de casă care, dacă ai fi copil, ar fi distractiv să rămâi singur acasă.” Columbus a făcut câteva fotografii din exteriorul locuinței situate pe Lincoln Avenue, în Chicago, și i le-a trimis lui Hughes, care anumit-o „perfectă”. „Este exact așa cum mi-am imaginat casa când am scris această poveste.”, a spus scenaristul.

A fost vândută pentru 1,5 milioane de dolari

Vila din „Singur Acasă” are 4.243 de metri pătrați și dispune de șase dormitoare și șase băi. De câteva decenii, fanii filmului au avut ocazia să viziteze locuința. De asemenea, în 2021, aceasta a putut fi închiriată de Crăciun, pentru doar 25 de dolari pe noapte. A fost un eveniment unic, care nu se știe daca să va mai repeta vreodată.

Atunci când a fost filmată pelicula, casa aparținea familiei Abendshien, care nu se aștepta ca filmul să devină un fenomen. „Nimeni nu știa că locuința noastră va deveni celebră. Nu ne-a venit să credem.”, a declarat John Abendshien, pentru Vanity Fair, în urmă cu câțiva ani. În 2012, vila a fost vândută cu 1,5 milioane de dolari. Proprietarii actuali au vrut să rămână anonimi, potrivit parade.com.

Un lucru de înțeles, mai ales că până și astăzi oamenii vin ca să fotografieze faimoasa casă. Acum, casa este evaluată la 2,3 milioane de dolari. Din afară, emblematica vilă arată aproape la fel așa cum o știm cum toții. Noua familie care s-a mutat aici a adăugat, însă, și un gard, pentru a ține curioșii departe. Locuința de pe Lincoln Avenue nu a apărut doar în „Singur Acasă”! Aceasta a fost vedetă într-un episod Friends, atunci când personajele Monica și Chandler au vrut să o cumpere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net