Dalida din Las Fierbinți, despre viața la țară: «Când intru în magazin, toată lumea se dă la o parte»

Ultima actualizare:

Ecaterina Ladin este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, ce a cunoscut popularitatea odată cu apariția în serialul ''Las Fierbinți''. Dalida, așa cum are numele în serial, s-a îndrăgostit atât de tare de locul în care filmează, încât a decis, acum o vreme, să cumpere o casă în Fierbinți, împreună cu familia sa.

Actrița și familia ei
Actrița și familia ei

Invitată în cadrul emisiunii ''Vorbește lumea'' de la Pro Tv, Dalida a vorbit sincer și deschis despre viața la țară, vecinii din Fierbinți, dar și despre cum a decis soacra sa să-și cumpere o casă tocmai în locul în care actrița filmează de atâția ani.

Dalida adoră Fierbinți

Dalida a povestit că s-a îndrăgostit de Fierbinți, locația pe care o consideră de suflet, iar în perioada pandemiei chiar a locuit acolo împreună cu familia sa.

''Soacra și soțul meu au venit într-o zi la filmare și mi-au zis. Soacra mea mereu și-a dorit o casă la țară, pentru că acolo a crescut, ca și noi, de altfel. Ne-am dorit o casă pentru familie. A văzut un anunt de vanzare pe un gard și s-a rezolvat'', a declarat aceasta.

Actrița a povestit, cu părere de rău, că nu mai poate petrece mult timp în locul pe care îl iubește atât de mult, de când copilul cel mare a intrat la școală, însă își dorește să meargă din ce în ce mai des.

''De când băiatul meu cel mare e la școală, nu mai mergem atât de des, pentru că asta ar însemna să ne trezim foarte dimineață, școala fiind  în București, dar vine vara și vom putea petrece mai mult timp acolo'', a adăugat actriță.

Dalida, despre casa de la țară

Citește și Cum arată în realitate «divele» din Las Fierbinţi! 

Dalida a adăugat că încă lucrează la casa cumpărată, fiind în renovare, însă, cu siguranță, atunci când va fi gata, va fi ''o luptă grea'' între cei care vor dori să petreacă mai mult timp în oaza de relaxare.

''Încă lucrăm la ea, dar când va fi gata, poate mă voi muta acolo definitv. După renovare cred că o să ne batem pentru cine o să stea acolo'', a mai spus aceasta.

Actrița a povestit și despre relația pe care o are cu vecinii. Amuzată, Ecaterina, a adăugat că oamenii o recunosc în sat, iar atunci când intră în magazin, toți se dau la o parte.

Citește și Dalida din Las Fierbinți, cu fiul cel mic la spital! «Plângeam și spuneam că sunt o mamă rea»

''Oamenii deja s-au obișnuit cu noi, dar se mai miră când ne văd îmbrăcați și machiați pentru rolurile pe care le avem. De exemplu, atunci când intrăm în magazin, se dau la o parte și ne fac loc pentru a intra în fața lor la cumpărături. Ei zic că noi suntem la muncă și ne grăbim., a spus ea.

Dalida vs vecini

Vedeta a povestit și despre reacția sătenilor atunci când au aflat că are casă acolo. Aceștia s-au mândrit că actrița a devenit una de-a lor.

''Cei de acolo s-au bucurat când au aflat. Au zis 'ia uite-o, și-a luat casa, e de-a noastră'. De asemenea, în pandemie, am stat tot timpul acolo și ne-am obișnuit unii cu ceilalți'', a adăugat aceasta.

Întrebată ce preferă mai mult dintre a locui la țară, sau la oraș, Dalida nu a ezitat să răspundă, ba chiar a și motivat alegerea.

''Ai alte condiții la oraș, ai totul la dispoziție, însă la țară ai liniștea aceea care te face să crezi că nimic nu se întâmplă. Eu am petrecut vacanțele la țară și mi se pare că cei mici, copiii nostri, nu mai pot avea aminitiri de la țară, nu-mi place asta'', a adăugat aceasta.

Despre familie, actrița a vorbit cu entuziasm și drag. Este fericită cu cei doi copii ai săi, pe care îi adoră.

''Cel mic are un an și o lună, mi-este atât de drag. Cum am terminat filmara fug acasă si mă uit la ei. Mereu mă gândesc la ei'', a mai spus ea.

Ecaterina Ladin este o cunoscută actriță în România, originara din Chișinău, ce și-a luat viața în mâini la vârsta de 17 ani, atunci când s-a mutat la București.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net