Divorț zgomotos în Pro TV! Totul s-a întâmplat în mare secret: „Este ca o moarte. E absolut cumplit”

Ultima actualizare:

Divorț zgomotos în Pro TV! Totul s-a petrecut în urmă cu un an și jumătate, însă vedeta nu a vrut să vorbească niciodată despre asta. Recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, Cristina Joia a mărturisit abia acum că s-a despărțit de soțul ei, Bogdan.

Divorț zgomotos în Pro TV! Foto: colaj/captură youtube
Divorț zgomotos în Pro TV! Foto: colaj/captură youtube

Cristina Joia a divorțat! „Am ales să nu vorbesc despre asta”

Arhitecta de la „Visuri la cheie” a fost întotdeauna discretă cu viaţa sa personală. De această dată, la mult timp după divorț, Cristina Joia s-a hotărât să-și pună sufletul pe tavă și să vorbească deschis despre acest episod amar din viața sa.

Vedeta a recunoscut că nu i-a fost uşor să discute despre divorţ, iar din acest motiv a decis să ţină ascuns acest episod al vieţii sale.

„S-a întâmplat în urmă cu un jumătate, în mai, anul trecut. Și am ales să nu vorbesc despre asta, în primul rând pentru că am avut eu nevoie de un timp să procesez ce se întampla.”, a precizat Cristina Joia. Dezvăluirile apar într-un teaser al podcastului lui Cătălin Măruță.

Cristona Joia de la Pro TV a divorțat în secret

Arhitecta de la „Visuri la cheie” a recunoscut că partenerul ei, Bogdan, a fost cel care a ales să plece.

„El a vrut să plece, dar asta nu mă face pe mine mai puțin vinovată. Dacă cei doi nu lucrează la relație în fiecare zi și nu prioritizează relația, lucrurile alea nu au cum să țină doar dacă se iubesc. De iubit ne-am iubit foarte mult.

E o lecție pentru cei care ne ascultă: iubirea nu e de ajuns! Dacă vorbim despre cum se simte un divorț… este ca o moarte.

Dacă acolo a fost o legătură și oamenii s-au iubit, divorțul e absolut cumplit”, a spus Cristina Joia la podcastul „Acasă la Măruță”.

Cristina Joia: „Divorțul este o moarte”

„Realmente este o moarte. Este moartea a ceva ce a fost hrănit și a fost viu foarte mulți ani”, a mai precizat vedeta de la PRO TV.

Arhitecta a mărturisit că încă mai suferă, chiar și după atâta timp. „Nu atât de mult. Nu cred că e ceva ce trece… cred că îți ia mult timp. (…) Ne naștem și murim singuri. Avem dreptul să fim fericiți”, a spus Cristina Joia.

Vestea este într-adevăr una absolut șocantă. Cristina Joia și fostul ei soț, Bogdan, păreau că au o familie perfectă. Mai multe dezvăluiri vom afla în noul episod din podcastul „Acasă la Măruță”, care va fi difuzat integral pe 31 octombrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
daniel osmanovici 2 jpg
periuta de dinti cu pasta fotolia 218165 subscription l 1 jpeg
america express facebook jpg
netflix g6957822cc 1280 jpg
mircea badea hp jpeg
netflix jpg
Alina Todașcă și Cătălin Dascălu, oamenii din spatele sucesului Iulianei Beregoi, au fost cei care i-au propus la un moment dat Mirelei Retegan ideea unui film Zurli
image
actualitate.net